«Συνωστισμός» στη Σμύρνη της Μιμής Ντενίση!

SHOWBIZ«Συνωστισμός» στη Σμύρνη της Μιμής Ντενίση!Πέμπτη, Δεκέμβριος 4, 2014 - 16:57

Και ποιος δεν ήταν στην πρεμιέρα της «Σμύρνης» της Μιμής Ντενίση! Ακόμη και η ίδια η πρωταγωνίστρια, που τόσα χρόνια γέμιζε το τεράστιο θέατρό της στα Ιλίσια σε πάμπολλες πρεμιέρες, έδειξε να μην πιστεύει την κοσμοσυρροή στην επίσημη πρεμιέρα του έργου της «Σμύρνη μου αγαπημένη»! Το κοινό τη χειροκροτούσε παρατεταμένα (ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα απ’ όλους τους επαγγελματικούς χώρους, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν σηκωθεί όρθιοι στο φινάλε), ενώ δεν έλειψαν και

τα «μπράβο» για την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει στη συγγραφή και τη σκηνοθεσία -χώρια την έρευνα τριών ετών προκειμένου να συγκεντρωθεί το υλικό- μιας παράστασης-ντοκουμέντο για τη Σμύρνη και την καταστροφή της.


Λίγο πριν από το τέλος της παράστασης η Μιμή Ντενίση παρουσίασε τον... άσο που έκρυβε στο μανίκι της και αυτός δεν είναι άλλος από την Αλκηστη Πρωτοψάλτη, η οποία -κατά κάποιο τρόπο- αντικατέστησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου που ήταν να συμμετέχει στο έργο. Στην κορυφαία σκηνή του έργου λοιπόν ακούγεται πλέον το εξαιρετικό τραγούδι «Φως», ερμηνευμένο από την Πρωτοψάλτη, σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Μιμής Ντενίση, που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο «Izmir» του πρώτου και θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Sony Music.

Να πούμε ότι η τραγουδίστρια ήταν παρούσα στην πρεμιέρα με ιδιαίτερο look (φορούσε ορειβατικά μποτάκια που έφταναν μέχρι λίγο κάτω από το γόνατο), ενώ έμεινε τόσο πολύ ικανοποιημένη, που μέσα από τη σελίδα της στο facebook προέτρεψε τους διαδικτυακούς φίλους της να πάνε να δουν την παράσταση.

Ανθοδέσμες


Από την πρεμιέρα δεν έλειπαν η μητέρα της Μιμής, στην οποία η πρωταγωνίστρια έδωσε μία από τις δύο ανθοδέσμες που της πρόσφεραν, η αδελφή της Σοφία, η κόρη της Μαριτίνα και ο πρώην σύζυγός της Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος είχε έρθει από τον Βόλο και καθόταν στην πρώτη σειρά μαζί με τους συγγενείς της πρωταγωνίστριας. Να προσθέσουμε ότι η Μιμή είχε πολύ θερμό εναγκαλισμό με τον Γιάννη Λάτσιο, δίνοντας αφορμή στους παλαιότερους να θυμηθούν το φημολογούμενο σύντομο ειδύλλιο που έζησαν παλιά και να μιλήσουν για... αναθέρμανση.

Η υπουργός που «οργώνει» τις παραστάσεις

ΜΙΑ υπουργός στο θέατρο. Η Ολγα Κεφαλογιάννη φαίνεται πως φέτος έχει βάλει σκοπό να παρακολουθήσει τις περισσότερες -αν όχι όλες- θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν στην Αθήνα. Την περασμένη Κυριακή τη συναντήσαμε -ντυμένη με jeans- στην πρεμιέρα της μαύρης κωμωδίας «Ασκηση για φόνο» του Victor Cahn, που παρουσιάζεται στο Αγγέλων Βήμα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαμλόγλου.

Προχθές, η υπουργός Τουρισμού, ντυμένη κομψά, με πλισέ μίνι φόρεμα και σακάκι, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του Θέατρον στον Ελληνικό Κόσμο προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της φετινής παραγωγής της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η κυρία Κεφαλογιάννη δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για τις θεατρικές παραστάσεις, γι' αυτό και οι συντελεστές την υποδέχονται πάντα θερμά.



Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα