Οικιακή βοηθός νάρκωσε 78χρονη και άρπαξε λεφτά και διαμάντια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟικιακή βοηθός νάρκωσε 78χρονη και άρπαξε λεφτά και διαμάντιαΤετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 17:40

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση της σπείρας με τις οικιακές βοηθούς που εντοπίζουν τα θύματά τους μέσω αγγελιών και όταν προσληφθούν, αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα. Οι αδίστακτες αλλοδαπές φτάνουν στο σημείο ακόμα και να ναρκώνουν τα θύματά τους!
Σύμφωνα με τις έρευνες της Ασφάλειας, η συγκεκριμένη σπείρα φέρεται ότι ευθύνεται για

τουλάχιστον τέσσερις κλοπές σε βίλες σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Γλυφάδα με θύματα επιχειρηματίες.
Η «Espresso» αποκαλύπτει άλλη μία περίπτωση κλοπής-μαμούθ από οικιακή βοηθό, η οποία έκλεψε και πανάκριβα διαμάντια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου δύο μήνες μια 78χρονη προσέλαβε μέσω αγγελίας οικιακή βοηθό, η οποία τής είπε πως κατάγεται από τη Γεωργία. Η αλλοδαπή απέκτησε την εμπιστοσύνη της ηλικιωμένης, η οποία ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία που της άφησε μεγάλη περιουσία όταν απεβίωσε.

«Χαρτογράφησε»

Αφού «χαρτογράφησε» την πολυτελή μονοκατοικία στη Γλυφάδα, η οικιακή βοηθός έριξε υπνωτικό στο γάλα της 78χρονης και τη νάρκωσε!
Αμέσως μετά έβαλε στο σπίτι τους συνεργούς της, που κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό σε ευρώ και αμερικανικά δολάρια, κοσμήματα αξίας άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ, αλλά και διαμάντια απροσδιόριστης αλλά πολύ μεγάλης αξίας!


Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Αττικής, έχει ανοίξει ξανά ο φάκελος της μεγάλης κλοπής που είχε γίνει στο σπίτι της πρώην συζύγου του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, καθώς και τότε η Γεωργιανή οικιακή βοηθός είχε ρίξει υπνωτικό στο γάλα της εργοδότριάς της και είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και ρούχα μεγάλης αξίας. Ομως, είχε συλληφθεί έξω από ενεχυροδανειστήριο στην Ομόνοια, όπου... εκποιούσε τα κλοπιμαία και προφυλακίστηκε.

Θ. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα