«Συνάντηση» Βαρουφάκη με την Κέιτλιν Τζένερ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Συνάντηση» Βαρουφάκη με την Κέιτλιν ΤζένερΠαρασκευή, Δεκέμβριος 18, 2015 - 14:24

Στη λίστα των fashion icons του 2015 που συνέταξε ο «Guardian» φιγουράρει το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη (στην τέταρτη θέση), μερικές θέσεις κάτω από αυτό της Κέιτλιν Τζένερ (πρώτη), του τρανσέξουαλ πατριού των Καρντάσιαν, αλλά αρκετά πιο πάνω από το emoji του... ροζ μονόκερου (ενδέκατος).

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών

της Ελλάδας χαρακτηρίζεται «κακό αγόρι του αντικαπιταλισμού», που έφερε στο Κοινοβούλιο το αντισυμβατικό ντύσιμο. Τα «φλύαρα» πουκάμισά του και τα εφαρμοστά t-shirts του έγιναν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αντικείμενο σχολιασμού τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ παρατίθεται και παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, που έλεγε: «Μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει όσο θέλει για το πολιτικό του πλάνο, τις δηλώσεις και το γούστο του στα πουκάμισα, αλλά όχι να τον κατηγορήσει ότι έκλεψε λεφτά από τον ελληνικό λαό».

Το δερμάτινο μπουφάν

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται από τους συντάκτες μόδας του «Guardian» στο δερμάτινο μπουφάν με το οποίο εμφανίστηκε έξω από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και το οποίο έμοιαζε να έχει δανειστεί από τον frontman των Happy Mondays Σον Ράιντερ. Οποια κι αν είναι η επιρροή του ντυσίματός του πάντως, το άρθρο καταλήγει ότι ο «οικονομολόγος ξέρει πώς να αφήνει τα ρούχα του να μιλούν γι' αυτόν στον εργασιακό χώρο του».

Στα άλλα γνωστά ονόματα της λίστας περιλαμβάνονται ο Τζάστιν Μπίμπερ (δεύτερος) και ο Ζέιν Μάλικ (όγδοος).

Keywords
Τυχαία Θέματα