Συλλεκτική εμφάνιση της Χέλμη

SHOWBIZΣυλλεκτική εμφάνιση της ΧέλμηΤρίτη, Νοέμβριος 27, 2018 - 14:14

❱❱ Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για την Κατερίνα Χέλμη!

Η 79χρονη σήμερα ηθοποιός, η οποία μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 πρωταγωνιστώντας σε πολλές μεγάλες παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου, δεν συνηθίζει πλέον τις κοσμικές εξόδους.

Γι’ αυτό και οι παρευρισκόμενοι

της πρεμιέρας της παράστασης «Ο ήχος του όπλου», στο θέατρο Σταθμός, την οποία παρακολούθησε η παλαίμαχος ηθοποιός, το βράδυ του Σαββάτου, την κοιτούσαν με έκπληξη!

Με ένα φιλί

Εκείνη, χαμογελαστή, πόζαρε με συναδέλφους της στον φωτογραφικό φακό και έδωσε τα συγχαρητήριά της -με ένα φιλί- στον ταλαντούχο νεαρό Μάνο Καρατζογιάννη, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου και με τον οποίο η σπουδαία μας ηθοποιός συνεργάστηκε στην αρχή της χρονιάς, στην παράσταση «Πατρίδα τώρα - 8 ώρες και 35 λεπτά», στο ίδιο θέατρο!

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Χέλμη έπαιξε σε περισσότερες από 25 κινηματογραφικές ταινίες και σε τέσσερις τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει γράψει και αρκετά βιβλία.

Οι ρόλοι της συνήθως ήταν της κακιάς και κάποιες φορές της πόρνης, όπως στα «Κόκκινα φανάρια», όπου, υποδυόμενη τη Μαρίνα, είπε την ατάκα που άφησε ιστορία: «Μη φύγεις, Ντορή μου, θα φαρμακωθώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα