ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αριστείδης Φωκάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αριστείδης ΦωκάςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 27, 2018 - 16:43

❱❱ Μας μπερδέψατε για τα καλά, κύριε Αριστείδη Φωκά... Μια με την επιστολή ανεξαρτητοποίησής σας προς τον πρόεδρο της Βουλής, μια με τις δηλώσεις που κάνατε λίγο αργότερα, ακόμα αναζητούμε τις πραγματικές αιτίες που σας ώθησαν τελικά εκτός Ενωσης Κεντρώων.

Στην πρώτη περίπτωση εξηγήσατε πως θέλετε να συνεχίσετε με όλες σας τις δυνάμεις να παλεύετε για το καλό

της πατρίδας και του τόπου, αλλά και να υπηρετείτε τα θεμελιώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού, κάτι που έπειτα από τρία χρόνια στο κόμμα ως βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης είχατε διαπιστώσει ότι δεν συνέβαινε. Στην επιστολή σας, μάλιστα, αναφέρετε μεταξύ άλλων: «Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση, να ανεξαρτητοποιηθώ σήμερα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ενωσης Κεντρώων».

Ως εδώ, καλά. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, δηλώσατε άλλα, αφού ξαφνικά θυμηθήκατε τις μάχες που έχετε δώσει όλοι μαζί: «Δώσαμε μάχη για το συμφέρον της κοινωνίας, δώσαμε μάχη για τα εθνικά θέματα, δώσαμε μάχη, κι εγώ προσωπικά, για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες... Μας κέρδισαν τα εσωκομματικά προβλήματα».

Τελικά, ποια είναι η αλήθεια, γιατί μπερδευτήκαμε. Αποχωρήσατε λόγω έλλειψης κομματικού θάρρους ή εξαιτίας εσωκομματικών προβλημάτων;

Keywords
Τυχαία Θέματα