ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Μπέζο

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη ΜπέζοΠέμπτη, Σεπτέμβριος 27, 2018 - 16:29

❱❱ «Θα γινόμουν πολιτικός, μόνο αν γινόμουν πρωθυπουργός» δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στο Reader.gr.

Ο ηθοποιός -με τη γνωστή πλέον μετριοφροσύνη του- εξέφρασε ακόμη μία φορά τη μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του.

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απίθανο: «Βέβαια, αυτό αποκλείεται να συμβεί, γιατί θα γινόμουν ο πιο δυσάρεστος άνθρωπος στον πλανήτη». Κύριε Μπέζο, αφενός σας ευχόμαστε ολόψυχα όχι μόνο πρωθυπουργός, αλλά και... αυτοκράτορας! Αφετέρου, δεν

είναι λίγο υποτιμητικό για μια προσωπικότητα όπως η δική σας το αξίωμα του πρωθυπουργού; Είστε σε μια βαθμίδα της καριέρας σας που πλήθος κόσμου θα πλήρωνε εισιτήριο ακόμη και για να σας δει... στον ύπνο του, που λέει ο λόγος.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε κάπως υποδεέστερο να γίνετε πρωθυπουργός. Επιπλέον, θα είναι αφόρητο για εσάς να αναγκάζεστε να δέχεστε χειραψίες και εκδηλώσεις θαυμασμού από τους ψηφοφόρους στις προεκλογικές εκστρατείες, αφού -όπως πολλάκις έχετε δηλώσει- σιχαίνεστε τέτοιου είδους οικειότητες με το κοινό. Τώρα, όσον αφορά το κατά πόσο δυσάρεστος θα ήσασταν, δεν συμφωνούμε. Η μετάβαση από ηθοποιός σε «Καραγκιόζη», όπως πλέον χαρακτηρίζουν πολλοί τους πολιτικούς, είναι ομαλή και ευχάριστη.

Καθόλου, λοιπόν, δεν θα σας δυσκολέψει αν το αποφασίσετε. Τι παραπάνω έχει ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή, από εσάς; Ούτε το μισό σας ταλέντο στις κωμωδίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα