Σόλο ο Λυκουρέζος στο «Broadway»

SHOWBIZΣόλο ο Λυκουρέζος στο «Broadway»Τετάρτη, Οκτώβριος 31, 2018 - 17:46

❱❱ Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε χωρίς την Καλογρίδη στην απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων στο φημισμένο θέατρο

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Λάμψη από παλιό καλό top model είχαν τα φετινά Κορφιάτικα Βραβεία, που φέρουν τη σφραγίδα της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και του Κερκυραίου προέδρου της Δημήτρη Μουζακίτη.



Η Βίκυ Κουλιανού -με λαμπερό μίνι φόρεμα και διάπλατο χαμόγελο- παρουσίασε προχθές το βράδυ στο θέατρο

Broadway την τελετή της απονομής τους, η οποία, ως είθισται, είχε ηχηρές παρουσίες, αλλά και απουσίες.

Ο Γιάννης Φέρτης, που επρόκειτο να τιμηθεί για την καλλιτεχνική προσφορά του με το βραβείο «Νίκος Κούρκουλος», ήταν ο μεγάλος απών της βραδιάς. Αντίθετα, εξίσου σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης, όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου και η Αιμιλία Υψηλάντη, λάμπρυναν τη σκηνή με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια παραλαβής των δικών τους κορφιάτικων τροπαίων.



Μάλιστα, το τιμητικό βραβείο «Ελένη Παπαδάκη» στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου έδωσε ένας εξαίρετος καλλιτέχνης, ο Αγγελος Αντωνόπουλος.

Ολα τα φλας έπεσαν στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» στην Τάνια Τρύπη για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το φως του γκαζιού». «Η Ζωή Λάσκαρη από τις 18 Αυγούστου 2017 ουρανοδρομεί, μας παρακολουθεί και μας χειροκροτεί...» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος, που εμφανίστηκε στην εκδήλωση χωρίς τη Νατάσα Καλογρίδη.



Με κορφιάτικα βραβεία τιμήθηκαν επίσης το πρώην ζευγάρι Γιάννης Βούρος και η Αννα Αδριανού, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ναταλία Δραγούμη και οι συντελεστές του μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες» Γιώργος Βάλαρης, Ζέτα Δούκα και Αρτεμις Ματαφιά.

Χαμόγελα από Μπουτεράκου μετά την περιπέτειά της

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου (φωτό) χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτειά της. Η γνωστή ηθοποιός, που -όπως αποκάλυψε η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της- κλείστηκε οικειοθελώς στο Δαφνί τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως κατήγγειλε η ίδια, συνέβησαν με την οικογένειά της, ατενίζει πλέον το μέλλον της με αισιοδοξία.

Η Τριαντάφυλλη εμφανίστηκε στην απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα και μαγνήτισε τα φλας. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός συνεργάζεται πλέον με την τηλεοπτική εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη στο High TV «Μη μου πεις». Αλλωστε, ο Αλέξανδρος και ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι οι δύο άνθρωποι που της στάθηκαν στην περιπέτεια που πέρασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα