Πολυδερόπουλος: «Ημουν οδηγός της Παπούλια και έπειτα από δέκα χρόνια έπαιξα δίπλα της»

SHOWBIZΠολυδερόπουλος: «Ημουν οδηγός της Παπούλια και έπειτα από δέκα χρόνια έπαιξα δίπλα της»Τετάρτη, Οκτώβριος 31, 2018 - 17:05

❱❱ Τι κι αν τώρα συνεργάζονται στην τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ»; Ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια είχαν συναντηθεί πάλι επαγγελματικά πριν από περίπου μία δεκαετία.

Μην πάει όμως το μυαλό σας σε άλλο σίριαλ ή σε κάποια θεατρική παράσταση. Τότε ο Νίκος δεν είχε γίνει ακόμα ηθοποιός και για ένα

διάστημα εργάστηκε ως οδηγός της Εβελίνας! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος που έκανε την αποκάλυψη για το κοινό παρελθόν τους μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο «People».

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλη η ζωή του ήταν του παραλόγου! «Δεν είχα πλάνο. Ηθελα απλά να γίνω ηθοποιός χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο. Είμαι ένα παιδί από χωριό, που έφυγα για να δουλέψω αρχικά οικοδομή, μετά έγινα οδηγός της Παπούλια και έπειτα από 10 χρόνια έπαιξα δίπλα της στο σίριαλ» ανέφερε ο ζεν πρεμιέ και συνέχισε: «Ηταν σουρεάλ. Δεν μπορεί να συμβεί έτσι απλά, όμως άνοιξα μόνος μου τον δρόμο. Κάθε μέρα ξυπνάω και έχω έναν νέο στόχο. Πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις πάντα αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα