Σκηνές άγριου σεξ για τον Κέιτζ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκηνές άγριου σεξ για τον ΚέιτζΠέμπτη, Οκτώβριος 11, 2018 - 19:18

❱❱ Η ταινία «Between worlds» θα είναι ακόμη μία εισπρακτική αποτυχία για τον 54χρονο σταρ

Τις πιο καυτές σκηνές της καριέρας του περιλαμβάνει η νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ «Between Worlds», που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στις ΗΠΑ.

Ο 54χρονος σταρ υποδύεται έναν μοναχικό φορτηγατζή, τον Τζο, ο οποίος ζει στοιχειωμένος από τη μνήμη της πεθαμένης συζύγου και του παιδιού του, ώσπου γνωρίζει την Τζούλι, μια γυναίκα με ιδιαίτερα χαρίσματα, που προσπαθεί να «επικοινωνήσει» μαζί τους.

Οπως προδίδουν τα στιγμιότυπα της ταινίας ωστόσο, ο «Τζο» και η «Τζούλι», την οποία υποδύεται η Φράνκα Ποτέντε, έρχονται υπερβολικά κοντά.



Οι δύο ηθοποιοί γύρισαν σκηνές άγριου σεξ πάνω και κάτω από το κρεβάτι, με την Ποτέντε γυμνή από τη μέση και πάνω να φορά κόκκινες ζαρτιέρες και γόβες και τον Κέιτζ, γυμνό από τη μέση και πάνω, να επιδεικνύει τα τατουάζ του.
Η ταινία, που χαρακτηρίζεται θρίλερ μυστηρίου, γυρίστηκε στην Ισπανία, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Πουλέρα. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει προγραμματιστεί η προβολή της σε ευρωπαϊκές χώρες, καθώς πέραν των Ηνωμένων Πολιτειών προβλήθηκε μόνο στην Τουρκία.

Ετσι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δύο πρωταγωνιστών, το «Between worlds» θα είναι ακόμη μία εισπρακτική αποτυχία για τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, απορροφημένος από όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή, δεν δείχνει να κάνει τις σωστές επιλογές ρόλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα