«Παιχνίδια» με ομάδα απατεώνων!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Παιχνίδια» με ομάδα απατεώνων!Πέμπτη, Οκτώβριος 11, 2018 - 18:57

❱❱ Ασος του χόκεϊ ήταν μέλος κυκλώματος με κάρτες - κλώνους! Καταζητείται με την καλλονή γυναίκα του

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ενας πασίγνωστος άσος του χόκεϊ με διεθνή καριέρα ήταν βασικό μέλος του κυκλώματος με τις καλοστημένες απάτες μέσω καρτών «κλώνων» που εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μαζί

με τον 33χρονο Σλοβένο παίκτη -με καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική- για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που δρα από τον Αύγουστο έχοντας παράνομο κέρδος 300.000 ευρώ είναι κατηγορούμενη και η 27χρονη Ρωσίδα καλλονή σύζυγός του, με την οποία έκανε χλιδάτες διακοπές σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Χερσονήσου.

Το ζευγάρι χρησιμοποίησε 14 πλαστές πιστωτικές κάρτες, τις οποίες είχαν φτιάξει τα μέλη της συμμορίας κλέβοντας τους κωδικούς καρτών που είχαν εκδοθεί από τράπεζες του εξωτερικού. Ο γνωστός αθλητής και η εντυπωσιακή μελαχρινή Ρωσίδα είχαν κατορθώσει να πείσουν ότι διαθέτουν φήμη, κύρος και χρήμα. Μάλιστα, αναρτούσαν συνεχώς στο facebook φωτογραφίες από τα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στην Κρήτη, απολαμβάνοντας πανάκριβη σαμπάνια και εξωτικά φρούτα!

Παίζοντας τον ίδιο ρόλο, κατάφεραν να ξεγελάσουν τον ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στην Κρήτη και παρήγγειλαν 11 πανάκριβα ρολόγια αξίας 202.000 ευρώ! Οπως διαβεβαίωσαν τον ανυποψίαστο κοσμηματοπώλη, τα ήθελαν για δώρο... γάμου και θα τα πλήρωναν σε δύο δόσεις, με εμβάσματα από τον εργοδότη τους στο εξωτερικό.



Ο δήθεν εργοδότης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ήταν συνεργός τους και καθησύχασε τον Κρητικό επιχειρηματία παριστάνοντας το μεγάλο «κεφάλι». Τα ρολόγια παραδόθηκαν στην Αθήνα, όπου τα παρέλαβε συνεργός τους δίχως, φυσικά, να πληρωθούν τα εμβάσματα.
Το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ιντερπόλ ενημερώθηκε άμεσα και καθοδήγησε τους υπευθύνους του κοσμηματοπωλείου τι έπρεπε να κάνουν, όταν έριχναν «δόλωμα» στους απατεώνες για μία νέα παρτίδα ρολογιών, αυτή τη φορά συνολικής αξίας 300.000 ευρώ!

Σύλληψη

Οι απατεώνες «τσίμπησαν», αλλά ζήτησαν τα ρολόγια να παραδοθούν στην Αγγλία. Επειτα από διαπραγματεύσεις, εμφανίστηκε τελικά στην Ελλάδα ένας 24χρονος Ρώσος, ο οποίος έπεσε στο δόκανο της Αστυνομίας. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα και πως του ζητήθηκε να ταξιδέψει από τη Ρωσία στην Ελλάδα για να παραλάβει ένα δέμα. Ωστόσο, συνελήφθη, ενώ ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 24 έως 38 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτες. Ανάμεσά τους και ο άσος του χόκεϊ με τη σύζυγό του, οι οποίοι καταζητούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα