Εσφαξε με 40 μαχαιριές τη μητέρα εστεμμένης

COVER STORYΕσφαξε με 40 μαχαιριές τη μητέρα εστεμμένηςΠέμπτη, Οκτώβριος 11, 2018 - 16:28

❱❱ Kάμερα κατέγραψε καρέ καρέ την ενέδρα θανάτου στην 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη από τον πρώην κουνιάδο της

Από την
Εύα Παπαδάτου

Παγώνει το αίμα η ενέδρα θανάτου που έστησε στην πρώην νύφη του ένας 60χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος τυφλώθηκε από μίσος και οργή και την κατακρεούργησε με περισσότερες από 40 μαχαιριές με πρωτοφανή μανία και μάλιστα... on camera!

Η 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, μητέρα της 25χρονης εστεμμένης Κωνσταντίνας Παγάνη, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο Miss

Transcontinental International, βρέθηκε σφαγμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος στην καφετέρια που διατηρούσε στην περιοχή Δειλινά Ηρακλείου, με δεκάδες τραύματα από μαχαίρι σε όλο της το σώμα και στον λαιμό.



Το έγκλημα, που έχει συγκλονίσει την Κρήτη, έγινε στις 7 χθες το πρωί, όταν η άτυχη γυναίκα πήγαινε να ανοίξει το μαγαζί. Ο πρώην κουνιάδος της τής είχε στήσει καρτέρι και, όταν την είδε, ξέσπασε άγριος καβγάς. Ομως ο 60χρονος κατελήφθη από δολοφονικό αμόκ και έβγαλε ένα μαχαίρι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει όπου έβρισκε την έντρομη 53χρονη, η οποία έτρεξε αιμόφυρτη να γλιτώσει από τη μανία του.



Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος της καφετέριας και δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες της γυναίκας να σωθεί προκαλεί ανατριχίλα, καθώς φαίνεται πως ανέβηκε ακόμα και σε ψυγείο της καφετέριας!
Ομως εκείνος την έφτασε σκαρφαλώνοντας και ο ίδιος στο ψυγείο και συνέχισε να τη μαχαιρώνει στα πλευρά, ώσπου την αποτελείωσε χτυπώντας τη με το μαχαίρι στην καρωτίδα.

Σύλληψη

Οταν η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, ο δολοφόνος έφυγε με το μηχανάκι του, πέταξε το μαχαίρι στα Ταμπακαριά και πήγε στο σπίτι του όπου άλλαξε παντελόνι. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας και του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου που βρέθηκαν μπροστά σε μια πραγματική σφαγή, ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο όπου είχε πετάξει το μαχαίρι.



Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη είχε κάνει έναν γάμο με τον αδελφό του φονιά της, από τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Κατόπιν παντρεύτηκε δεύτερη φορά και έκανε άλλα δύο παιδιά, μεταξύ των οποίων την πανέμορφη Κωνσταντίνα Παγάνη.
Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο λόγος που οδήγησε τον 60χρονο να βάψει τα χέρια του με το αίμα της πρώην συζύγου του αδελφού του ήταν πως τη θεώρησε υπεύθυνη για το ότι η κόρη της από τον πρώτο της γάμο τον έδιωξε από το σπίτι της, όπου τον φιλοξενούσε τα τρία τελευταία χρόνια επειδή τον αγαπούσε σαν πατέρα της και τον φρόντιζε, καθώς ήταν άνεργος και είχε ένα είδος αναπηρίας.

Ο δράστης πίστευε πως η 53χρονη είχε συμβουλέψει την ανιψιά του να σταματήσει να τον φιλοξενεί στο σπίτι της, επειδή ήταν αλκοολικός και δημιουργούσε προβλήματα.
Ομως, όπως διαπιστώθηκε, η κοπέλα δεν τον έδιωξε, απλά είπε στον 60χρονο να μετακομίσει αλλού, ενώ του έδωσε χρήματα και το μηχανάκι της για να μετακινείται.

Συγγενής του δραστη συμμετείχε στην αιματηρή «απόδραση τής ασπιρίνης»

Ο πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη και αδελφός του 60χρονου έχει ποινικό παρελθόν, αφού έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη για ληστείες, ναρκωτικά, αποδράσεις, καθώς και πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και βομβιστικές επιθέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλο πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον των δύο αδελφών είχε, επίσης, πάρε δώσε με την Αστυνομία, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε στα γεγονότα της αιματηρής απόδρασης των Φυλακών Νεάπολης Λασιθίου τον Ιούνιο του 1989, όπου σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί, μιας απόδρασης που είχε ονομαστεί τότε «Απόδραση της Ασπιρίνης».

Τότε, ένας Κρητικός κρατούμενος, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για την περιβόητη ληστεία που είχε γίνει νωρίτερα το ίδιο έτος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μπήκε στο θυρωρείο ζητώντας ασπιρίνες από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Με τη βοήθεια συγκρατούμενού του, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα κλειδιά και κατόπιν οι δύο δραπέτες μαζί με έναν τρίτο συγκρατούμενό τους έπεσαν πάνω στους άτυχους αστυνομικούς Νίκο Κοκολάκη και Σαράντο Σακκά, τους οποίους πυροβόλησαν και σκότωσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα