Δευτέρα 26/05/14

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 26/05/14Δευτέρα, Μάιος 26, 2014 - 12:15

ΚΡΙΟΣ: Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία. Μια καινούργια προσφορά που θα σας γίνει θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε μέτρο στα συναισθήματά σας, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κουμαντάρετε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Ενημερώστε τους άλλους, όταν δεν μπορείτε να τηρήσετε υπεύθυνα

μια υπόσχεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο σύντομα γίνεται. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Προτού αρχίσετε να λέτε τη γνώμη σας σε έναν καλό σας φίλο, μάθετε όλη την αλήθεια. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας. Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ: Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια. Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν. Αρκετές φορές υπερβάλλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν, κάτι που δεν περιμένατε ότι θα συνέβαινε ή σχεδόν τα είχατε ξεχάσει, τα οποία θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ιδίως αν σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτήν τη φάση που βρίσκεται τώρα η ζωή σας δεν της χρειάζονται άχρηστες σχέσεις και τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει ή να τα λύσετε ή να ξορκίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να μπλεχτείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ' όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό για να μη βρεθείτε ξανά με πληγωμένο εγωισμό. Μπορεί και οι άλλοι να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μόνο αυτή που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα