Σεξουαλικά μηνύματα προς 15χρονη από ιερέα εκκλησίας του εξωτερικού

15:28 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣεξουαλικά μηνύματα προς 15χρονη από ιερέα εκκλησίας του εξωτερικούΔευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 15:28

Μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και ανάλογο φωτογραφικό υλικό φέρεται ότι έστελνε μέσω facebook ένας 52χρονος ιερέας, που λειτουργεί σε εκκλησία του εξωτερικού, σε μια 15χρονη μαθήτρια από τη Λάρισα! Μάλιστα, ο ιερωμένος δεν έμεινε στα λόγια, αλλά ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να πείσει τη νεαρή να τον ακολουθήσει, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει.

Η υπόθεση παίρνει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς οι γονείς της 15χρονης κατέθεσαν μήνυση κατά του 52χρονου και, έπειτα από παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών, το περιστατικό ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Λάρισας, ο 52χρονος (που εμφανίζεται στο facebook με τα πραγματικά στοιχεία του) άρχισε να επικοινωνεί με τη 15χρονη τον περασμένο Απρίλιο, με αίτημα φιλίας που κάθε άλλο παρά αθώο αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Ηθελε να βρεθούν

Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της ανήλικης, ο παπάς φέρεται ότι άρχισε να της απευθύνει ερωτικά μηνύματα, να της δηλώνει τον έρωτά του και την πρόθεσή του να βρεθούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, μάλιστα, ο 52χρονος δεν δίσταζε να στέλνει στην ανήλικη και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, καθώς ο ιερέας έφτασε μέχρι τη Λάρισα προκειμένου να συναντήσει την ανήλικη και να την πείσει να έρθει μαζί του. Ευτυχώς, η 15χρονη αποκάλυψε τις προτάσεις του 52χρονου στους γονείς της, που απευθύνθηκαν αμέσως στις διωκτικές Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα