Λασίθι:15χρονη μπασκετμπολίστρια «έσβησε» ξαφνικά

13:18 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΛασίθι:15χρονη μπασκετμπολίστρια «έσβησε» ξαφνικάΔευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 13:18

Απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα που αφορούν τον αιφνίδιο θάνατο της 15χρονης Ελπίδας (φωτό), αθλήτριας του μπάσκετ στην ομάδα του Αγίου Νικολάου Λασιθίου και των κλιμακίων της ΕΚΑΣΚ (Ενωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης), αναζητούν η οικογένειά της και το στενό περιβάλλον της.

Η άτυχη μπασκετμπολίστρια, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον τόπο της, μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου χωρίς τις αισθήσεις της στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των

γιατρών να την επαναφέρουν επί περίπου 40 λεπτά, έχασε τη μάχη. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, στους διαδρόμους του νοσοκομείου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η 15χρονη αθλήτρια, η οποία δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου αποχαιρέτησε το «γελαστό κορίτσι» με μία ανακοίνωση στο facebook, στην οποία ανέφερε:
«Η οικογένεια του παιδικού μας φεστιβάλ πενθεί. Εφυγε από κοντά μας στα 15 της χρόνια, εντελώς ξαφνικά η Ελπίδα "μας", πολυτάλαντη, αισιόδοξη, ευγενική, ονειροπόλα, μα πάνω απ΄ όλα το γελαστό κορίτσι της Ρίτσας και του Γρηγόρη, η πιο πιστή φίλη του παιδικού μας φεστιβάλ...»
Η πολιτική τελετή κηδείας της 15χρονης έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η σορός της εκτέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα