Σέξι πιλότος «απογειώνει» τους άνδρες!

17:37 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣέξι πιλότος «απογειώνει» τους άνδρες!Τετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 17:36

Η Μαρία Πέτερσον από τη Σουηδία πετά Boeing 737 και «τρελαίνει» το ίντερνετ με τις πόζες της στο πιλοτήριο και στις παραλίες

Αν και προέρχεται από την παγωμένη Σουηδία, είναι τόσο σέξι, ώστε «απογειώνει» τον ανδρικό πληθυσμό όχι μόνο κυριολεκτικά, μια και πετάει στους αιθέρες με Boeing 737, αλλά και μέσω του διαδικτύου, αφού έχει το δικό της blog, στο οποίο ανεβάζει φωτογραφίες της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Είναι η 32χρονη Μαρία Πέτερσον, που λατρεύει τη γιόγκα και ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες τόσο από το πιλοτήριο, την ώρα της δουλειάς, όσο και από τις διακοπές της, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, κυρίως της Μεσογείου αλλά και της Καραϊβικής.

Εχει γίνει τόσο δημοφιλής, ώστε απέκτησε 128.000 followers, ενώ πρόσφατα λάνσαρε το PilotMaria.com, μέσα από το οποίο αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το lifestyle γυναίκας πιλότου.

Η καλλονή από το Γκέτεμποργκ πήρε δίπλωμα πιλότου στα 25 και πέντε χρόνια αργότερα έγινε πιλότος εμπορικών πτήσεων για τη Ryanair. Τώρα ζει μόνιμα στο Παλέρμο της Ιταλίας και, όπως λέει, λατρεύει τη δουλειά της.

Γι' αυτό απαθανατίζει κάθε στιγμή, βγάζοντας φωτογραφίες ενώ χειρίζεται τα κουμπιά ελέγχου στο πιλοτήριο, βρίσκεται σε αυτό με τους συναδέλφους της ή ετοιμάζει το γεύμα της.

Αλλες φορές γίνεται πιο ριψοκίνδυνη και βγάζει selfie με το μισό σώμα της έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου ή καθισμένη στην τουρμπίνα του αεροπλάνου.

Πιο πολύ όμως έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των ανδρών οι φωτογραφίες που βγάζει στον ελεύθερο χρόνο της, ο οποίος δεν της λείπει, καθώς έπειτα από πέντε ημέρες εργασίας έχει τέσσερις ημέρες άδειας.

Τις εκμεταλλεύεται για να κάνει γιόγκα στην παραλία φορώντας το μπικίνι της, για να σερφάρει ή για να ταξιδέψει σε γραφικούς τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι οι παραλίες της Κολομβίας, απαθανατίζοντας φυσικά κάθε στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα