Πρόσκληση Αρναούτογλου στον Φάλον: «Ελα για ουζάκι στην Ελλάδα»

SHOWBIZΠρόσκληση Αρναούτογλου στον Φάλον: «Ελα για ουζάκι στην Ελλάδα»Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 16:04

❱❱ Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε τον Τζίμι Φάλον στην Ελλάδα για ούζα!

Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκε ένα tweet του Αμερικανού παρουσιαστή, στο οποίο έγραψε για τον Ελληνα συνάδελφό του: «Πρέπει να μιλήσουμε».

Οι δύο παρουσιαστές είχαν αυτή την ιδιότυπη...

επικοινωνία όταν κάποια φαν του «βασιλιά των talk shows», όπως χαρακτηρίζουν τον Φάλον, τον ενημέρωσε για την ελληνική εκδοχή του «The Tonight Show», που εκείνος παρουσιάζει επί χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από ένα παλαιότερο -δικό του- «The 2night show», όπου είχε καλεσμένη την Πηνελόπη Πλάκα.

«Αφού συναντήσατε τον Ιταλό “ομόλογό” σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον Ελληνα» έγραψε στο μήνυμά της η χρήστρια, που προφανώς τον είχε ήδη ενημερώσει και για την ύπαρξη αντίστοιχου σόου στην Ιταλία, με τον Τζίμι Φάλον να κάνει repost την ανάρτηση λίγη ώρα αργότερα, σχολιάζοντας: «Πρέπει να μιλήσουμε».

Ο Γρηγόρης άδραξε την ευκαιρία και σε άπταιστα αγγλικά ανέβασε ένα story με εκείνον και τον Αμερικανό συνάδελφό του δίπλα δίπλα, στο οποίο έγραψε ως άλλος Ξένιος Ζευς: «Θα ήταν ευχαρίστησή μου να συναντηθούμε. Τι λες για κάτω από τον ελληνικό ήλιο, με θάλασσα και ούζο;». Και πλέον περιμένουμε απαντήσεις από Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα