Προκλητική η «χρυσή» κληρονόμος Πάρις Χίλτον

14:32 6/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Αμερικανίδα έκανε επίσημη επίσκεψη στην Αμμόχωστο για να προωθήσει το νέο της άρωμαΠροκλητική η «χρυσή» κληρονόμος Πάρις ΧίλτονΔευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 14:31

❱❱ Εναν μήνα μετά την dolce vita και τα «διονυσιακά όργια» στη Μύκονο, η «χρυσή» κληρονόμος δήλωσε ενθουσιασμένη που βρίσκεται στη «Βόρεια Κύπρο»

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ούτε μήνας δεν έχει περάσει που η Πάρις Χίλτον ντυμένη σαν ηρωίδα του Ομήρου έδινε το «παρών» σε πάρτι «διονυσιακών οργίων» στη Μύκονο, δηλώνοντας πόσο πολύ αγαπά την Ελλάδα.

Φαίνεται ωστόσο ότι οι γνώσεις της γύρω από την Ιστορία περιορίζονται στο ενδυματολογικό κομμάτι, αφού το Σαββατοκύριακο προέβη σε ένα ασυγχώρητο και άκρως ανθελληνικό φάουλ. Η Αμερικανίδα «χρυσή» κληρονόμος της αυτοκρατορίας Hilton όχι μόνο πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στα Κατεχόμενα της Κύπρου για τις ανάγκες της προώθησης του νέου της αρώματος, αλλά με ανάρτησή της στο twitter «αναγνώρισε» το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο».

«Γεια σου, Τουρκία και Βόρεια Κύπρο! Ανυπομονώ να σας δω όλους στο Platinum Rush party στο ξενοδοχείο Limak» έγραψε την Παρασκευή για την προσεχή εμφάνισή της στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Αμμοχώστου, το βράδυ του Σαββάτου. Οπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων από έξαλλους χρήστες, που υπογράμμιζαν την ανιστόρητη γκάφα της επισημαίνοντάς της ότι δεν υπάρχει κράτος Βόρειας Κύπρου και προτρέποντάς την να ανοίξει κανένα βιβλίο.

Παρά τις αντιδράσεις πάντως, η ίδια έγινε δεκτή με τιμές «αρχηγού κράτους» στα Κατεχόμενα, με τον υπουργό Τουρισμού του ψευδοκράτους Φικρί Ατάογλου να την υποδέχεται στο αεροδρόμιο και να της χαρίζει πίνακα λαϊκής τέχνης. Ντυμένη casual, η Πάρις Χίλτον έβγαλε φωτογραφίες με τους συγκεντρωμένους φαν της λέγοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι που βρίσκεται στη «Βόρεια Κύπρο». Το ίδιο βράδυ το πάρτι, το οποίο είχε μεγάλη προσέλευση, ξεκίνησε με ένα σόου πυροτεχνημάτων και διήρκεσε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ την επόμενη μέρα ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία η νεαρή κληρονόμος προκάλεσε εκ νέου, αναφέροντας ότι σκοπεύει να επισκεφθεί ξανά τα Κατεχόμενα και -γιατί όχι;- να πάει εκεί για ταξίδι του μέλιτος.

Επόμενοι σταθμοί της ευρωπαϊκής περιοδείας της για την προώθηση του Platinum Rush είναι η Ιμπιζα, το Βουκουρέστι και το θέρετρο Mamaia στη Μαύρη Θάλασσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα