ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Αθηνά Χρυσαντίδου

13:34 6/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Αθηνά ΧρυσαντίδουΔευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 13:32

❱❱ Η Αθηνά Χρυσαντίδου (πρώην παίκτρια του «Power of Love») «ανέβασε» στο Instagram (ακόμα) μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς τον Δώρο Παναγίδη, η οποία...

... είχε μάλιστα και τη μορφή συμβουλής προς τις άλλες γυναίκες. «Αν έχεις έναν υπέροχο άνδρα, που βοηθάει να ισορροπήσει όλος ο κόσμος σου… που δεν είναι τέλειος, αλλά είναι τέλειος για σένα. Που δουλεύει σκληρά και θα έκανε τα πάντα για σένα…

που σε κάνει να γελάς και σε τρελαίνει… που είναι ο καλύτερός σου φίλος και μερικές φορές ο μοναδικός σου φίλος, που θέλεις να μεγαλώσεις μαζί του, που είσαι ευγνώμων για κάθε μέρα. Να τον προσέχεις γιατί είναι ευλογία» έγραψε η Αθηνά και ο Δώρος έκανε repost, μήπως και ξέφυγε κανείς και δεν το διάβασε.

Λοιπόν, «Αθηνό-Δωρε», φτάνει! Σώνει! Ελεος! Γκώσαμε! Το εμπεδώσαμε! Τον αγαπάς πολύ τον Δώρο, Αθηνά, και σε αγαπάει κι αυτός! Μπράβο! Να σας χαίρεστε! Καλά στέφανα και καλούς απογόνους και καλά κρασιά τον Αύγουστο επίσης! Και στα δικά μας οι λεύτεροι και του χρόνου! Ζήστε το, όμως, και λίγο ιδιωτικά. Μην το κοινοποιείτε άλλο. Δεν αποτελεί και το μείζον ζήτημα της ελληνικής κοινωνίας το ζευγάρωμά σας. Ακούμε και διαβάζουμε γι' αυτόν τον έρωτα επτά μήνες τώρα. «Μας γκαστρώσατε» και φτάνει κι η ώρα της γέννας!

Βρε Αθηνά, μόνο το τηλεοπτικό... παραλήρημά σου για τον Δώρο σου όσο ήσασταν μέσα στη βίλα του Σκάι («Θέλω να είμαι η κολλητή σου, ο κολλητός σου, η γκόμενά σου, η ερωμένη σου, η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, το παιδί σου, η γυναίκα σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου, η νονά σου, θέλω να 'μαι τα πάντα σου!») ήταν υπεραρκετό και πλέον του επιτρεπτού γελοίο! Μην το παρακάνετε! Το πολύ το «Κύριε ελέησον» το βαριέται κι ο παπάς!

Αθηνά ΧρυσαντίδουPower of Love
Keywords
Τυχαία Θέματα