Και η Βέντελ τον... χαβά της

14:12 6/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣε τζαμί στην πόλη όπου κρατούνται οι δύο Ελληνες στρατιωτικοίΚαι η Βέντελ τον... χαβά τηςΔευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 14:09

❱❱ Η ξανθιά αοιδός επισκέφθηκε την Αδριανούπολη και πόζαρε όλο νάζι μπροστά από τζαμί

Τσαχπινιές στο Ιnstagram μπροστά στο Τέμενος Σελιμιγιέ στην Αδριανούπολη έκανε η Ζοζεφίν Βέντελ.

Η ξανθιά αοιδός, που βαφτίστηκε ορθόδοξη χριστιανή

πριν από λίγους μήνες, επισκέφθηκε την πόλη της γειτονικής Τουρκίας όπου είναι άδικα φυλακισμένοι οι δυο Ελληνες στρατιωτικοί και, αντί για οποιοδήποτε άλλο αξιοθέατο, προτίμησε να φωτογραφηθεί μπροστά σε ένα οθωμανικό τζαμί!

Μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της, κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση στη γείτονα! Κι αυτό την ώρα που οι τουρκικές Αρχές συνεχίζουν να κρατούν χωρίς λόγο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης τον ανθυπολοχαγό Αγγελο Μητρετώδη και τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι άκουσαν για πέμπτη φορά τον προηγούμενο μήνα το δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημα για την αποφυλάκισή τους.

Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έχει προκαλέσει τεράστια ανθρωπιστική κινητοποίηση, όχι μόνο από τη χώρα μας. Και ποιον δεν συγκλόνισε η φράση που είχε πει στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» η μητέρα του λοχία Σοφία Κούκλατζη: «Στα μάτια μας είναι ήρωας. Προσευχόμαστε για ένα θαύμα»!

Για τη Ζοζεφίν, όμως, η οποία συνεχίζει πλέον τις ανέμελες διακοπές της στις Κυκλάδες, ο μήνας έχει... εννιά και το Τέμενος Σελιμιγιέ ήταν το καταλληλότερο «φόντο» για τις διαδικτυακές πόζες της, αφού προφανώς δεν άκουσε τίποτα για το ελληνικό «εμπάργκο» διαμαρτυρίας προς την Αδριανούπολη. Αν και βρέθηκε στο μέρος όπου κρατούνται τα δύο Ελληνόπουλα, που οι γονείς τους τα συναντούν με ένα τζάμι ανάμεσά τους και τους μιλούν μέσω τηλεφώνου, ούτε καν σκέφτηκε να γράψει ένα σχόλιο συμπαράστασης! Απεναντίας, ανάρτησε στον instagramικό λογαριασμό της τις φωτογραφίες με φόντο το Τέμενος Σελιμιγιέ γράφοντας το εξής:

«Πέρασα τα ελληνικά σύνορα και επισκέφθηκα την Τουρκία για μια μέρα».

Φυσικά, οι followers της την αποθέωσαν, όπως κάνουν πάντα, και εκείνη συνέχισε τον... ύπνο του δικαίου, προφανώς ικανοποιημένη που ακόμη μία ανάρτησή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε επιτυχία. Να θυμίσουμε ότι η Ζοζεφίν βαπτίστηκε ορθόδοξη πριν από έξι μήνες, καθώς οι γονείς της ήθελαν να επιλέξει η ίδια θρησκεία. Ωστόσο, ακόμη δεν την έχουμε δει να ποζάρει με το ίδιο καμάρι έξω από εκκλησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα