ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Παύλος Πολάκης

13:41 6/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Παύλος ΠολάκηςΔευτέρα, Αύγουστος 6, 2018 - 13:35

❱❱ Για γέλια γι’ αυτά που γράφει αλλά και για κλάματα επειδή ανήκει στην ομάδα των κυβερνώντων, στους οποίους ο ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τη χώρα πριν από τρεισήμισι χρόνια, είναι ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος...

... αναζητεί στα ΜΜΕ τους... εχθρούς της κυβέρνησης Τσίπρα,

μέσω μιας μακροσκελέστατης ανάρτησής του στα social media αμέσως μετά την εθνική τραγωδία.

Επειδή είπατε πολλά, κύριε Πολάκη, οι ιστορικοί του μέλλοντος, αναφερόμενοι στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου, δεν θα μιλούν για «δημοσιογραφική τυμβωρυχία» όπως εσείς λέτε, αλλά για όλα αυτά που (δεν) συνέβησαν εκείνη τη φρικτή ημέρα εξαιτίας του κάκιστου συντονισμού και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν 90 αθώες ψυχές στη φονική πυρκαγιά της ανατολικής Αττικής.

Ολα τα υπόλοιπα είναι για σας και μόνο, κύριε Πολάκη, που τα μόνα για τα οποία προσπαθείτε να μας πείσετε στην κατάπτυστη ανάρτησή σας είναι η ετοιμότητα και ο βαθμός ανταπόκρισης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας την ώρα της κρίσης. Εδώ γελάμε, φυσικά, γιατί με τόσους νεκρούς, τραυματίες και αγνοουμένους τι να μας πει το ΕΚΑΒ;

Οσο για τα «ρετάλια της δημοσιογραφίας», όπως μας χαρακτηρίζετε, απλά θα σας πούμε πως βρεθήκαμε στο πεδίο της μάχης αρκετή ώρα νωρίτερα από τους υπευθύνους της πυρόσβεσης, ενώ πρώτοι ανακοινώσαμε και την ύπαρξη νεκρών, την ώρα που εσείς στην περίφημη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό μιλούσατε για τους ανέμους και την ώρα που απογειώθηκε το πρώτο Καναντέρ!

Οσο για το «μάτι» μας, δεν έχει θολώσει από το μίσος απέναντι στην κυβέρνησή σας, αλλά για τις αθώες ψυχές οι οποίες «έφυγαν» και που, αν είχατε φροντίσει να εκκενώσετε τις περιοχές που επλήγησαν, θα ήταν σίγουρα πολύ λιγότερες από ενενήντα.

Παύλος Πολάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα