Πωλητής για likes

16:44 8/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠόσα θα δίνατε για 100 likes ή για 100 επιπλέον followers;Πωλητής για likesΠέμπτη, Ιούνιος 8, 2017 - 16:42

Πόσα θα δίνατε για 100 likes ή για 100 επιπλέον followers; Τα «πακέτα» που προσφέρονται με το πάτημα ενός κουμπιού σε αυτόματο πωλητή που εμφανίστηκε στο μετρό της Μόσχας μπορούν να χαρακτηριστούν μάλλον «κοψοχρονιά»!

Το μηχάνημα, που διαθέτει τεράστια οθόνη αφής, μπορεί να αυξήσει κατά 100 τους followers

στο Instagram με μόλις 100 ρούβλια, δηλαδή περίπου 1,5 ευρώ, ή να εξασφαλίσει μια εκατοστή likes σε φωτογραφία στην... προνομιακή τιμή των 50 ρουβλίων, δηλαδή των 0,75 ευρώ.

Εκτός από αυτή τη δυνατότητα, που προφανώς δεν αφορά ενέργειες από πραγματικούς λογαριασμούς αλλά από τους λεγόμενους bot (ψεύτικα προφίλ), το μηχάνημα διαθέτει και μια κάμερα που μπορεί να τραβήξει μία δήθεν τυχαία φωτογραφία κατά τη διάρκεια του shopping, η οποία στη συνέχεια εκτυπώνεται ή στέλνεται απευθείας στον λογαριασμό του ενδιαφερομένου είτε στο Instagram είτε στο Vkontakte, τη ρωσική βερσιόν του facebook.

Παντού

H ύπαρξη αυτού του μηχανήματος αποκαλύφθηκε από τον Ρώσο δημοσιογράφο Αλεξέι Κοβάλεφ μέσω tweet της φωτογραφίας με τη συνοδευτική λεζάντα: «Ναι, κόσμε, αυτό είναι πραγματικό». Στη συνέχεια, στο σάιτ Motherboard, ισχυρίστηκε ότι είδε τέτοια μηχανήματα σε ολόκληρη τη Μόσχα, ενώ με νέο tweet του ανέφερε ότι τα αυτοποιημένα likes και οι followers-bot έχουν εξελιχθεί σε πολύ επικερδή βιομηχανία στη Ρωσία με εταιρίες που υπόσχονται ακόμα και πακέτα 50.000 followers αντί 16.000 ρουβλίων (250 ευρώ).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα