Η τριχόπτωση ρίχνει στα... τάρταρα την ψυχολογία

16:04 8/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ τριχόπτωση ρίχνει στα... τάρταρα την ψυχολογίαΠέμπτη, Ιούνιος 8, 2017 - 16:03

Η τριχόπτωση μπορεί για κάποιους να είναι μια μικρής σημασίας αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση, όμως σε αρκετούς μπορεί να επιφέρει από απλές μέχρι σοβαρές ψυχικές διαταραχές.

Ο διακεκριμένος καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπος Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει σε ανοιχτή συζήτηση τις σοβαρές επιπτώσεις της τριχόπτωσης στην ψυχολογία αλλά

και τρόπους αντιμετώπισής τους. Από ό,τι δείχνουν τα επιστημονικά ευρήματα, η τριχόπτωση και η ψυχολογία συνδέονται στενά. Η τριχόπτωση μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην ψυχολογία και την ψυχική υγεία, και το αντίστροφο.

Δηλαδή, η κακή ψυχολογία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών, αλλά και η τριχόπτωση μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως αγχώδεις διαταραχές, ακόμη και κατάθλιψη.
Ολα αυτά θα συζητηθούν σήμερα στις 15.00, με τον καθηγητή της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, ο οποίος παρουσιάζει πρώτη φορά και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα συγκλονιστικά ευρήματα διετούς επιστημονικής έρευνας για τις ψυχολογικές εκδηλώσεις των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση.

Η παρουσίαση γίνεται σε κοινό ασθενών, άντρες και γυναίκες, που έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συζητήσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί, αλλά και να εκφράσουν τα ερωτήματά τους απευθείας στον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπο Παπαγεωργίου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στο 2109211630. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του DHI Global Medical Group, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 30.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα