Γεννητούρια σε κέντρο υγείας

15:34 8/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΓεννητούρια σε κέντρο υγείαςΠέμπτη, Ιούνιος 8, 2017 - 15:33

Το απρόσμενο περιστατικό που έφερε χαμόγελα στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται, έως τις 17 Ιουνίου, η έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει

τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας, για την αποφυγή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς από μικρή ηλικία.

Το μέγεθος του ενδιαφέροντος και της ανταπόκρισης ήταν εντυπωσιακό, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν άμεσα 280 παιδικές ζωγραφιές, με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες.

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση στη Θεσσαλονίκη, να δουν 214 από τις παιδικές αυτές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας που θα βρίσκονται στον χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Για τον σκοπό αυτόν υπάρχουν πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς επίσης και κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος με τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.
Μετά τη Θεσσαλονίκη η έκθεση, που φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean COSMOS, θα «επισκεφθεί» και άλλες πόλεις της χώρας μας. Η έκθεση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα