Πιτσουνάκια στο Σύνταγμα η Αμανατίδου με το αμόρε της

SHOWBIZΠιτσουνάκια στο Σύνταγμα η Αμανατίδου με το αμόρε τηςΠαρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 19:03

❱❱ Οταν τα βλέμματα μιλούν! Η Αννα Αμανατίδου λιώνει από έρωτα κοιτάζοντας στα μάτια τον σύντροφό της και ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας...

Η όμορφη Θεσσαλονικιά, πρώην παίκτρια του «GNTM», βρέθηκε πριν

από λίγες μέρες στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Βασίλη Παπαγιαννάκη. Μαζί τους ήταν και η σέξι ραδιοφωνική παραγωγός από τη συμπρωτεύουσα Πωλίνα Τριγωνίδου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «Survival Secret». Οι τρεις τους έβγαλαν φωτογραφίες στην πλατεία Συντάγματος, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών, με τα «πιτσουνάκια» να απομονώνονται κατά διαστήματα για να ανταλλάξουν τρυφερά λόγια και αγκαλιές.

Ο Βασίλης, μπάρμαν στο επάγγελμα, στηρίζει κάθε βήμα της αγαπημένης του, που εκτός από το Instagram influencer με μεγάλη επιρροή, ασχολείται πλέον και επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Ο γοητευτικός νεαρός τη στήριζε και όταν ακόμη ήταν... εσώκλειστη στο reality του Star, τότε που η Αννα είχε μπει στο στόχαστρο της τριάδας «φωτιά». «Καθένας από εμάς είναι ένα έργο τέχνης. Ποτέ δεν αγαπιέται από όλους, παρά μόνο από εκείνους που γνωρίζουν ότι η αξία του είναι ανεκτίμητη» έγραφε τότε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τη στηρίξει στον πόλεμο που δεχόταν από τις συμπαίκτριές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα