O ίδιος ιατροδικαστής είχε κάνει νεκροτομή και στις Λαγούδη, Ιατρού

ΡΕΠΟΡΤΑΖO ίδιος ιατροδικαστής είχε κάνει νεκροτομή και στις Λαγούδη, ΙατρούΠαρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 17:25

❱❱ Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης βιολόγου...

... είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε διενεργήσει νεκροτομή στο άψυχο σώμα τόσο της αδικοχαμένης Μαίρης Ιατρού όσο και της Ειρήνης Λαγούδη!

Τα ίχνη της 36χρονης αισθητικού Μαίρης

Ιατρού αγνοούνταν επί 12 μέρες, τον Απρίλιο του 2017, ώσπου βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της στον βυθό του Αμβρακικού Κόλπου.

Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη χάθηκε ανήμερα των Θεοφανίων, στις 6 Ιανουαρίου του 2018, και δύο μέρες αργότερα το πτώμα της βρέθηκε μισοκαμένο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας. Το ανατριχιαστικό είναι ότι και οι τρεις γυναίκες βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στα αυτοκίνητά τους σε διαφορετικές περιοχές του νομού Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι συνθήκες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου!

Οσον αφορά την εξέταση που διενήργησε ο έμπειρος ιατροδικαστής στην 35χρονη Μαρία Γιωτοπούλου από το Αγρίνιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ως αιτία θανάτου θεωρείται ο πνιγμός.

Παράλληλα, ο κ. Γκότσης φέρεται ότι βρήκε μώλωπες στο κορμί της άτυχης βιολόγου, αλλά απέκλεισε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν τις επόμενες μέρες.

COVER STORYΗ περίεργη πτώση του μοιραίου Ford, οι μώλωπες, τα sms και τα ανατριχιαστικά ιδιόχειρα σημειώματαΓρίφοι και μυστικά στη λίμνη του τρόμου❱❱ Τι κρύβεται πίσω από τη βουτιά θανάτου της βιολόγου Μαρίας Γιωτοπούλου για την οποία οι συγγενείς λένε ότι «αποκλείεται να έχει κάνει κακό στον εαυτό της»

Keywords
Τυχαία Θέματα