Πέθανε από το κρύο το μωράκι που πέταξαν σε ακάλυπτο της Νέας Σμύρνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠέθανε από το κρύο το μωράκι που πέταξαν σε ακάλυπτο της Νέας ΣμύρνηςΤρίτη, Απρίλιος 24, 2018 - 14:48

❱❱ Εγκαταλειμμένο στο κρύο φαίνεται ότι πέθανε το μωράκι που βρέθηκε πεταμένο σε ακάλυπτο χώρo πολυκατοικίας επί της οδού Πριγκηποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την έκθεση της ιατροδικαστού, το βρέφος γεννήθηκε απόλυτα υγιές και πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, αφού έμεινε για τουλάχιστον 12 ώρες εκτεθειμένο.

Τα ευρήματα που προέκυψαν από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού στο αγοράκι, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα και με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω του, προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Η κακουχία που βίωσε στις λίγες ώρες που του επέτρεψαν να ζήσει ήταν αυτή που το σκότωσε, κι αυτό γιατί το βρέφος, βάρους περίπου 3,5 κιλών, δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή εσωτερικά τραύματα, οπότε η ακριβής αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, ωστόσο η κυρία Μαριανού δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ασφυξίας.

Στο μεταξύ, οι έρευνες των αστυνομικών επεκτείνονται σε παρακείμενες πολυκατοικίες. Το σενάριο που εξετάζεται είναι είτε κάποιος μέσα από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία να ανέλαβε να απαλλάξει τη μητέρα, πετώντας το μωρό, είτε από τις διπλανές πολυκατοικίες που τα διαμερίσματά τους «βλέπουν» στον ακάλυπτο.

Δεν μένει εκτός κάδρου ερευνών και το ενδεχόμενο το άτομο που «ξεφορτώθηκε» το μωρό να βρήκε την εξώπορτα ανοιχτή, να ανέβηκε σε σημείο όπου υπάρχει οπτικό πεδίο στον ακάλυπτο και να πέταξε τη σακούλα με το παιδί.

Θεοδοσης Πάνου

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα