Η μουσική σώζει τη βασίλισσα!

ΚΟΣΜΟΣΗ μουσική σώζει τη βασίλισσα!Δευτέρα, Απρίλιος 23, 2018 - 17:52

❱❱ Κορυφαίοι σταρ τραγούδησαν στα 92α γενέθλια της Ελισάβετ, που άκουσε τον πρίγκιπα Κάρολο να τη λέει «μανούλα»

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παρέλασαν στη σκηνή του Royal Albert Hall για τον εορτασμό των 92ων γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο αυτό που έκανε τη γηραιότερη και μακροβιότερη εν ενεργεία μονάρχη να γουρλώσει τα μάτια της από έκπληξη ήταν η προσφώνηση «μανούλα»

από τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ντυμένη στα χρυσά, η βασίλισσα απόλαυσε από το βασιλικό θεωρείο τις ερμηνείες της Κάιλι Μινόγκ, του Στινγκ, του Τομ Τζόουνς, του Κρεγκ Ντέιβιντ και του Shaggy, σπάζοντας την παράδοση που την ήθελε να περνάει τα γενέθλιά της ιδιωτικά, με εξαίρεση κάποιες δημόσιες εκδηλώσεις που είχαν γίνει για τη συμπλήρωση των 92 χρόνων της.



Στο πλευρό της ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος πήγε συνοδευόμενος από τη Μέγκαν Μαρκλ, και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ενώ απουσίαζαν η Κέιτ Μίντλετον, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, και ο σύζυγος της Ελισάβετ πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση που έκανε στο ισχίο. Τη βραδιά έκλεισε ο πρίγκιπας Κάρολος. Αφού την αιφνιδίασε εμφανώς, όπως έδειξαν οι κάμερες του BBC -που προέβαλε live τη συναυλία- αποκαλώντας τη «μανούλα», ζήτησε από το κοινό να φωνάξει «ζήτω».
Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926 και έγινε βασίλισσα το 1952 στα 26 της χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκεται στον θρόνο για περισσότερα από 66 χρόνια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα