Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015Πέμπτη, Σεπτέμβριος 17, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σχέσεις σας , γι' αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες. Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η ανάπτυξη καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσει να δείτε και νέους ορίζοντες. Φανείτε εγκρατείς στον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε, ώστε να μην προκαλέσετε κακές

εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε να ξεκαθαρίσετε πλήρως τις καταστάσεις με εκατέρωθεν σωστές εξηγήσεις. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις και επαφές, όμως λίγες από αυτές θα καρποφορήσουν τελικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ευθύνες και βάρη που δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα, αντιθέτως καθυστερούν την πορεία σας. Προσπαθήστε πριν κινηθείτε να ψυχολογήσετε έναν συνάδερφο που σας κοντράρει.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές. Προσέξτε να μη χαθείτε στα επουσιώδη και να μη σας κυριεύσει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας. Στον γενικό απολογισμό θα είστε κερδισμένοι, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τη ζωή σας, μην ξεχνάτε πως δεν θα τα καταφέρετε μόνοι σας και όντας σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις με άτομα που πιστεύουν στην αλληλοϋποστήριξη. Συγκεντρωθείτε, όσο δύσκολο κι αν σας είναι, και κυρίως κινηθείτε με ευελιξία.

ΖΥΓΟΣ: Ενας επαναπρογραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε σημαντικά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφύγετε κακοτοπιές. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαρνιέστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα σας σε συνδυασμό με την ωριμότητα που έχετε αποκτήσει θα κάνουν θαύματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία στα οποία μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι, αλλά και το αντίστροφο, ώστε να κάνετε σωστές επενδύσεις χρόνου, εργασίας και χρημάτων. Μη δεχτείτε να φορτωθείτε ευθύνες άλλων για πράγματα που δεν είναι της δικής σας αρμοδιότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που οικοδομούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει ένα νέο δρόμο να ακολουθήσετε. Αναλάβετε το συντομότερο τον συντονισμό μιας υπόθεσης που εκκρεμεί και πρέπει να διεκπεραιωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά, χωρίς παράλληλα να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές. Μην επιδεινώνετε την κακή ψυχολογία σας κάνοντας παρέα με αρνητικούς ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά νέα πράγματα, κάποια από τα οποία θα είναι λογικά, ενώ μερικά άλλα τελείως παράλογα, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να κάνετε τις σωστές επιλογές. Αποφύγετε να ξοδεύετε χωρίς περιορισμούς πιστεύοντας ότι έτσι θα νιώσετε καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα