Μέγα πάθος για να συνεχίσει το σερί!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜέγα πάθος για να συνεχίσει το σερί!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2015 - 17:53

H μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι η έδρα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά το νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ (εναντίον των Μπενφίκα, Αντερλεχτ, Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε) που «τρέχουν» εκεί οι «ερυθρόλευκοι».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα προσπαθήσουν λοιπόν να εκμεταλλευτούν και στην αποψινή (21.45 EΡΤ1, OTE

Sport 2) μάχη με την Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Καμία ομάδα δεν νιώθει άνετα όταν έρχεται στο γήπεδό μας. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να παίξουμε αυτό το μεγάλο ματς. Θα τα δώσουμε όλα» τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Μάρκο Σίλβα. Πρόσθεσε πως «το μέγεθος του αντιπάλου το έχουμε δει, δεν θα σταθούμε στις απουσίες του, και όλες οι ομάδες έχουν τον τρόπο να καλύπτουν τα κενά τους.

»Εχουν εναλλακτικές λύσεις να παρουσιάσουν, και αυτές δεν είναι λίγες», ενώ στην ερώτηση «Αν γινόταν ποδοσφαιρικό debate, ο σκηνοθέτης της τηλεόρασης θα είχε τον Γκουαρντιόλα στο ίδιο ύψος με εσάς ή κάποιους πόντους πιο ψηλά;» απάντησε: «Σίγουρα δεν θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τέτοιο debate και σίγουρα αύριο δεν θα έχουμε μάχη ανάμεσα σε προπονητές. Θα έχουμε μάχη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και ομάδες.

»Εκεί θα δείξει ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο τι μπορεί να κάνει, και σίγουρα αύριο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε έναν ωραίο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν».

Για τον κόσμο που θα γεμίσει το φαληρικό γήπεδο ανέφερε ότι «έχουμε την ευθύνη να τα δώσουμε όλα.

»Αύριο (σ.σ.: σήμερα) υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Ρομπέρτο Χιμένεθ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «μπορούμε να κάνουμε οποιονδήποτε αντίπαλο να νιώσει άβολα. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε έξι παιχνίδια μπροστά μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τα αποτελέσματα που φέραμε μέσα στο “Καραϊσκάκη” στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο κόουτς των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρδιόλα, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπενατιά, Ρόμπεν, Ριμπερί, επεσήμανε ότι «ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα». Ο αρχηγός της Μπάγερν, Λαμ, ανέφερε «ο Ολυμπιακός έχει ισχυρή έδρα, αλλά εμείς θα κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα