Επειτα από το «DanSing» χόρεψε και τον Ησαΐα

SHOWBIZΕπειτα από το «DanSing» χόρεψε και τον ΗσαΐαΤετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2015 - 17:28

Η πρώην Σταρ Κύπρος Αντρη Καραντώνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της (εδώ και οκτώ χρόνια) Νεοκλή Σκουρουμούνη

Από τον Ηλία Μαραβέγια

Οκτώ χρόνια κοινής πορείας επισφραγίστηκαν με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Η Σταρ Κύπρος 2011 Αντρη

Καραντώνη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, αθλητής του τζούντο Νεοκλής Σκουρουμούνης ενώθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το γνωστό μοντέλο, που έχει περάσει πλέον επιτυχώς στους χώρους της παρουσίασης και του τραγουδιού, παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου, στη Λάρνακα, τραβώντας σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον των κυπριακών μέσων ενημέρωσης. Πρόκειται εξάλλου για ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπο της showbiz στο νησί της Αφροδίτης. Απόδειξη; Η νίκη της στο σόου ταλέντων «DanSing 2», στο οποίο έλαβαν μέρος διασημότητες από την Κύπρο δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στο τραγούδι και στον χορό.

Ως νύφη έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε η Μενεξία Αντωνιάδου. Μετά το μυστήριο, το οποίο τελέστηκε σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε παραλιακό μαγαζί, στη Λάρνακα, με τους Κύπριους τραγουδιστές Αννίτα Κωνσταντίνου, Χρίστο Ριαλλά και Νικόλα Πισία να αναλαμβάνουν δράση στην πίστα, κρατώντας αμείωτο το κέφι των νιόπαντρων και των καλεσμένων τους έως τα ξημερώματα.

Η Αντρη και ο αγαπημένος της Νεοκλής γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε ένα καφέ στη Λάρνακα όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών! «Δεν θα σου κρύψω ότι στην αρχή νόμιζε ότι ήμουν μεγαλύτερη σε ηλικία, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να είμαστε μαζί. Εχω μια υγιή σχέση και νιώθω χαρά που την έχω, γιατί με βοηθά να έχω σταθερή καθημερινότητα, να βάζω στόχους και να τους υλοποιώ» είχε δηλώσει το μοντέλο πριν από περίπου δύο χρόνια σε κυπριακό γυναικείο περιοδικό μιλώντας πρώτη φορά για τη σχέση τους.

«Για να πετύχει μία σχέση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, κατανόηση και καθόλου εγωισμός» είχε προσθέσει τότε, εκφράζοντας παράλληλα το όνειρό της να δημιουργήσουν μαζί μια όμορφη οικογένεια. Η αρχή έγινε. Σειρά τώρα έχουν τα παιδιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα