Πασαρέλα από τις αμαζόνες του διεθνούς τζετ σετ στη Γαλλία

SHOWBIZΠασαρέλα από τις αμαζόνες του διεθνούς τζετ σετ στη ΓαλλίαΣάββατο, Δεκέμβριος 6, 2014 - 16:10

Αμαζόνες που έγιναν διάσημες είτε λόγω των επιδόσεών τους στο άθλημα είτε λόγω του επωνύμου τους δίνουν και φέτος το «παρών» στη συγκέντρωση των celebrities ιππέων, υπό την αιγίδα ενός μεγάλου οίκου. Επιδόσεις και στιλ κάνουν πασαρέλα στο Βιλπίντ, έξω από το Παρίσι, όπου έχουν συγκεντρωθεί αμαζόνες του διεθνούς τζετ σετ, στο πλαίσιο του Gucci

Paris Masters, το οποίο γίνεται στο περιθώριο του Σαλονιού Αλόγου που πραγματοποιείται εκεί.

Η Σαρλότ Κασιράγκι, η Εντουίνα Τοπς Αλεξάντερ, η Τζέσικα Σπρίνγκστιν, κόρη του διάσημου Αμερικανού τραγουδιστή και ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός Γκιγιόμ Κανέ είναι οι πρέσβεις της Gucci που την αντιπροσωπεύουν φέτος στο διαγωνιστικό μέρος, ενώ οι «συνήθεις ύποπτοι», η Αθηνά Ωνάση και η πιο μικρή Ηλέκτρα Νιάρχου, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Η καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι μάλλον διασκεδαστική, αφού σε συνεργασία με το περιοδικό «Cheval» διοργανώνεται κυνήγι θησαυρού, κατά το οποίο μικρά παιδιά θα αναζητούν τον θησαυρό, που δεν είναι άλλος από το τρόπαιο Gucci, το οποίο θα απονεμηθεί στον νικητή του Grand Prix. Κάθε βράδυ, δε, για να χαλαρώνουν οι συμμετέχοντες από το στρες των αγώνων διοργανώνονται πάρτι με γνωστούς djs και γεύματα υψηλής γαστρονομίας. Ο σεφ Ιβ Ματάνι, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, δημιουργεί μενού η σύνθεση των οποίων μένει μυστική μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεδομένου δε του οικονομικού status των συμμετεχόντων στους αγώνες, αυτά τα μενού είναι μάλλον... φτηνά, αφού για έξι άτομα μαζί με κρασί και σαμπάνια το κόστος ανέρχεται σε 2.700 ευρώ.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα
Η διάσημη κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση δεν θα ήταν δυνατό να χάσει μια τέτοια ιππική διοργάνωση, που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των φανατικών της ιππασίας. Την πρώτη μέρα, που αποτέλεσε κυρίως την προθέρμανση, η Ωνάση φορώντας την πρόχειρη στολή της ζέστανε το άλογό της και στη συνέχεια παρακολούθησε τους υπόλοιπους συναθλητές της. Με το χαρακτηριστικό μελαγχολικό ύφος της έδειχνε να είναι συγκεντρωμένη μόνο σε ό,τι συνέβαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκανε διάλειμμα μόνο όταν μιλούσε με τον σύζυγό της Ντόντα Μιράντα, ο οποίος -παρά τα τόσα χρόνια σχέσης τους- εξακολουθεί να κάνει το πρόσωπό της να λάμπει. Η 29χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δείχνει ανακουφισμένη που είναι και πάλι πάνω στο άλογό της, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη σπονδυλική στήλη το 2013.

Ηλέκτρα Νιάρχου
Η 19χρονη Ηλέκτρα Νιάρχου, που διαγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας, μπαίνει δυναμικά στο Gucci Paris Masters, αφού στα τέλη του Νοέμβρη κατάφερε να αποσπάσει τη 10η θέση στους αγώνες του Grand Prix στην Ντοβίλ της Γαλλίας με το άλογό της Βενέζια ντ' Εκοσίν. Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου φαίνεται να έχει αναπτύξει πάθος για την ιππασία χάρη στη θεία της Μαρία, η οποία επίσης ασχολείται από μικρή ηλικία.
Η Ηλέκτρα είναι παραδοσιακά παρούσα στο Masters Grand Slam του Παρισιού, του οποίου απολαμβάνει με μεγάλη άνεση -σε αντίθεση με την Ωνάση- και τις κοσμικού τύπου συγκεντρώσεις. Σε αυτές εμφανίζεται με το χαρακτηριστικό ανέμελο εφηβικό στιλ της.

Σαρλότ Κασιράγκι
Η κόρη της Καρολίνας, λάμποντας από τη μητρότητα αλλά και την ευτυχία που απολαμβάνει στο πλευρό του κωμικού Γκαντ Ελμαλέχ, συμμετείχε με το γνωστό ατσαλάκωτο στιλ της στην πρώτη μέρα των αγώνων. Η 28χρονη είναι «ιέρεια» του Gucci και δεν χάνει καμία από τις διοργανώσεις και τα events του οίκου.

Σοφία Αμπράμοβιτς
Η εκπρόσωπος της ρωσικής «αυτοκρατορίας», κόρη του Ρώσου ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς, θεωρείται πια άξιο μέλος της ιππικής αφρόκρεμας του τζετ σετ. Η 19χρονη (το μεσαίο από τα πέντε παιδιά που απέκτησε ο ιδιοκτήτης της Chelsea με την πρώτη σύζυγό του, την Ιρίνα) ενημερώνει συνεχώς για τις επιδόσεις της τους πάνω από 20.000 followers της στο Instagram.

Τζένιφερ Γκέιτς
Η 17χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς εξασκεί εδώ και χρόνια την ιππασία και με τη βοήθεια των εκατομμυρίων του μπαμπά της έχει καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις της. Πρόσφατα ο μεγιστάνας της Microsoft τής αγόρασε μια φάρμα αλόγων στην Καλιφόρνια,το Rancho Paseana στη Σάντα Φε, αντί 18.000.000 δολαρίων.

Κατερίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα