Ούτε σε ταινία!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟύτε σε ταινία!Τετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 21:00

❱❱Φρικτό τέλος για οδηγό στην Ηλιούπολη, που καταπλακώθηκε από το φορτηγό του όταν λύθηκε το χειρόφρενο!

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το φρικτό τέλος που βρήκε ένας 56χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος καταπλακώθηκε από το όχημά του όταν λύθηκε το χειρόφρενο!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κλήθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, όλα συνέβησαν γύρω στις 9.15 χθες το πρωί.

Ο άτυχος άνδρας ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας

σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 36, στην Ηλιούπολη, όταν αντιλήφθηκε ξαφνικά ότι λύθηκε το χειρόφρενο. Τότε, στην προσπάθειά του να σταματήσει το βαρύ όχημα, που είχε αρχίσει να κυλάει στην άσφαλτο, μπήκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από αυτό!

Οι πιο τολμηροί

Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης με όσους ήταν μπροστά στο συμβάν να κρατούν σε κατάσταση-σοκ τα κεφάλια τους και να προσπαθούν να αντιληφθούν τι είχε μόλις συμβεί. Παράλληλα, οι πιο τολμηροί πλησίασαν προκειμένου να δουν αν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό που είχε σφηνώσει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού!

Τη λύση σε αυτό έδωσαν επτά άνδρες της Πυροσβεστικής, που έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο με δύο οχήματα και οι οποίοι κατάφεραν να βγάλουν κάτω από το όχημα τον 56χρονο. Στη συνέχεια, τον άτυχο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ομως, η τελευταία πράξη του δράματος είχε ήδη γραφτεί, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα