Καθηγητής υποσχόταν «καλούς βαθμούς» σε φοιτήτριες για να του... κάτσουν

ΚΟΣΜΟΣΚαθηγητής υποσχόταν «καλούς βαθμούς» σε φοιτήτριες για να του... κάτσουνΤετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 20:14

❱❱ Κορυφή του παγόβουνου αποδεικνύεται η περίπτωση καθηγητή του πανεπιστημίου του Λάγος στη Νιγηρία, ο οποίος...

... πιάστηκε στα πράσα με κρυφή κάμερα να ζητάει σεξ με αντάλλαγμα καλούς βαθμούς από δημοσιογράφο που του παρουσιάστηκε ως φοιτήτρια.

Ο λέκτορας του πανεπιστημίου του Λάγος Μπονιφάς Ιγκμπενόγκου, ο οποίος μάλιστα είναι και πάστορας εκκλησίας στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το πανεπιστήμιο, ενώ και η εκκλησία του τον έδιωξε μετά την

κυκλοφορία τετράωρου ντοκιμαντέρ του BBC. Στο βίντεο φαίνεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρή δημοσιογράφο του BBC όχι μόνο με τα λόγια, αλλά και με πράξεις.

Πιστεύοντας ότι είναι φοιτήτρια που θα παρακολουθούσε μαθήματά του, ο Ιγκμπενόγκου την οδήγησε σε γραφείο που βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο του πανεπιστημίου, όπου αφού κλείδωσε την πόρτα, της ζήτησε να τον φιλήσει.

Για να κάνει σεξ μαζί του της υποσχέθηκε «καλούς βαθμούς» στο μάθημά του και ταυτόχρονα την απείλησε ότι αν δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του, θα το έλεγε στη μητέρα της. Και άλλες πρώην φοιτήτριες του Ιγκμπενόγκου κατήγγειλαν σεξουαλικές επιθέσεις, με μία από αυτές να αποκαλύπτει ότι από την απόγνωσή της επιχείρησε να αυτοκτονήσει περισσότερες από μία φορές.

Ανάλογες καταγγελίες έκαναν στο ντοκιμαντέρ φοιτήτριες εις βάρος των καθηγητών του πανεπιστημίου της Γκάνα Ράνσφορντ Γιάμπο και Πολ Μπουτακόρ, οι οποίοι τις αρνήθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα