Ο γητευτής φιδιών που τρέλανε τα πλήθη!

TV GOSSIPΟ γητευτής φιδιών που τρέλανε τα πλήθη!Τετάρτη, Οκτώβριος 9, 2019 - 20:19

❱❱ Ποιος είναι ο κούκλος που έφερε τα ερπετά στο πλατό του «Greece's Next Top Model»

Τρέλανε τα πλήθη στο «GNTM» ο γητευτής των φιδιών. Στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας τη δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε τις διαγωνιζόμενες στη φωτογραφική δοκιμασία με τα φίδια ήρθε να... γλυκάνει κάπως η παρουσία του 23χρονου Στέφανου Γιαννακόπουλου στον χώρο όπου έγινε το shooting. 

Ο ωραίος εκτροφέας και γητευτής φιδιών, με το καλογυμνασμένο κορμί και το αφοπλιστικό

χαμόγελο, έκανε αρκετά μοντέλα να ξεπεράσουν το άγχος τους, καθώς τους έδειξε τον τρόπο να κρατήσουν τα ερπετά την ώρα της πόζας. Χαμός έγινε όμως και στο twitter μόλις εμφανίστηκε ο Στέφανος στη μικρή οθόνη.

Τα σχόλια για τον ίδιο και το... φίδι του από θερμόαιμες fans του reality έδωσαν και πήραν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Αχ και να 'μουν το φίδι» έγραψε μία. «Παιδαράς» πρόσθεσε μια άλλη, «είσαι το Next Top Model» σχολίασε μια τρίτη.

Ποιος είναι όμως ο Στέφανος Γιαννακόπουλος, που έγινε ξαφνικά talk of the town χάρη στο εντυπωσιακό παρουσιαστικό του; Εκτός από επαγγελματίας εκτροφέας φιδιών, ο 23χρονος έχει σπουδάσει και Βιοχημεία στο Hillsdale College στο Μίσιγκαν.

Είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής και αυτές τις μέρες βρίσκεται για διακοπές στη Χαβάη. Με αφορμή, μάλιστα, την εμφάνισή του στο ελληνικό reality, ο Στέφανος, ο οποίος ασχολείται και με το μπάσκετ αλλά και με το μόντελινγκ, απέκτησε μέσα σε μια νύχτα πάρα πολλούς followers.

Keywords
Τυχαία Θέματα