Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Oκτωβρίου 2018

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Oκτωβρίου 2018Τετάρτη, Οκτώβριος 3, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οσον αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους με τους οποίους λειτουργείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε θα είναι το κλειδί για την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα και -γιατί όχι- ανανεώστε την αισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να τελειώσετε

τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τα κοντινά σας πρόσωπα και ανακαλύψτε πράγματα που δεν ξέρατε και αγνοούσατε. Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον.

ΛΕΩΝ: Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούργια σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι' αυτό χρησιμοποιήστε υπάρχουσες πηγές ενέργειας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, καθώς οι διαπροσωπικές σχέσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας σαν ατού την ανάγκη σας για ελευθερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα φέρνει στον δρόμο σας καινούργια πρόσωπα και γνωριμίες, αλλά βάζει στο πλευρό σας και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πιθανόν να αισθάνεστε ατονία και κούραση, γι' αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρύνεται την υγεία και τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και σε ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε, για να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα