ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Ράνια Σβίγκου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Ράνια ΣβίγκουΤετάρτη, Οκτώβριος 3, 2018 - 15:30

❱❱ «Κολλημένη» με το twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. Πού τη χάνουμε, πού τη βρίσκουμε, εκεί, το ένα tweet μετά το άλλο, λες και δεν υπάρχουν κάμερες να πει τον πόνο της και τον καημό της!

Τελευταίο «θύμα» του σχολιασμού της ήταν η ομόλογός της τής Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, η οποία, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι και στην εκπομπή «Ακραίως», αναφέρθηκε στην... τυχαία συνάντηση που είχε με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.

Τι ήταν να πέσει στα αυτιά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη δήλωση; Η ειρωνεία στο twitter πήγε κι ήρθε. Μέλι στάζει το μήνυμά της! «Σύμφωνα με την πολύ “πειστική” εξήγηση της κυρίας Σπυράκη, δεν είναι να βγαίνεις ούτε για καφέ στις Βρυξέλλες, αν είσαι στη Ν.Δ.

Εκεί που περπατάς μπορεί να πέσει πάνω σου και κανένας Ζάεφ κι άντε να του εξηγήσεις τη θέση του κόμματός σου για την ονομασία της FYROM...»! Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλεί με την ελεύθερη έκφραση της γνώμης της μέσω twitter, αρκεί να έχει κάποιος όρεξη να ψάξει στο διαδίκτυο.

Η λύση είναι απλή: Γράψτε στη μηχανή αναζήτησης «Ράνια Σβίγκου twitter» και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα