Ωραίο στιλ

ΡΕΠΟΡΤΑΖtips+tricksΩραίο στιλΠέμπτη, Φεβρουάριος 23, 2017 - 17:41

Drouser: Η τάση που θα «παίξει» στα Οσκαρ

Αφού μάθατε τι είναι τα jeggings (τζιν κολάν), τα skorts (φούστα σορτς) και τα shackets (πουκάμισα σε ρόλο τζάκετ), ήρθε η ώρα να εμπλουτίσετε το στιλιστικό σας λεξιλόγιο και με τον όρο drouser. Το drouser, λοιπόν, προκύπτει από τις λέξεις dress (φόρεμα) και trouser (παντελόνι) και, όπως προδίδει η σύνθετη λέξη, είναι το παντελόνι που περιβάλλεται από φόρεμα, συνδυασμός που είδαμε να λανσάρει

στα βραβεία BAFTA η ηθοποιός Εμα Στόουν (φωτό).

Το drouser της, που έφερε την υπογραφή Chanel, είχε παρουσιαστεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα στην επίδειξη του οίκου. Η πρώτη γνωριμία με το νέο αυτό ρούχο έγινε μέσω της Τζίτζι Χαντίντ και της Versace δημιουργίας της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Προφανώς και δεν πρόκειται περί καινοτομίας, καθώς αυτό το στιλ ντυσίματος υπάρχει εδώ και αιώνες στην Ασία. Τώρα, όμως, έχει αποκτήσει νέο όνομα και είναι κορυφαία τάση, που αναμένεται να παίξει πολύ και στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ.

ΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η μάχη με τις ρυτίδες δεν είναι απλή υπόθεση και το τελευταίο συμπέρασμα των επιστημόνων για την αποτελεσματική καταπολέμησή τους προκαλεί πείνα! Ερευνητές του πανεπιστημίου Bringham Young, που παρατήρησαν δύο ομάδες ποντικών στις οποίες χορηγούσαν διαφορετικές θερμίδες, διαπίστωσαν ότι αυτά της ομάδας που κατανάλωνε 35% λιγότερες θερμίδες είχαν περισσότερη ενέργεια και έπασχαν από λιγότερες ασθένειες.

Επίσης, διαπίστωσαν ότι η γήρανση συντελείται σε κυτταρικό επίπεδο, καθώς η μείωση του φαγητού κάνει τα ριβοσώματα, τον μηχανισμό των κυττάρων που παράγει πρωτεΐνες, να επιβραδύνουν. Οταν σταματούν τελείως, τότε η φυσική διαδικασία γήρανσης του σώματος επιβραδύνεται επίσης. Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνετε δίαιτα εν όψει παραλίας να σκέφτεστε ότι, εκτός από πιο αδύνατη, θα δείχνετε και πιο νέα.

Λαμπερά μαλλιά από φυλλαράκια αλόης!

Η αλόη δεν κάνει καλό μόνο στην επιδερμίδα. Οι γυναίκες που ξέρουν να πειραματίζονται με τη φύση τη χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια και στα μαλλιά τους, στα οποία προσφέρει μοναδική λάμψη. Η εφαρμογή είναι η ίδια με αυτήν στην επιδερμίδα.

Το τζελ που βγάζει το φυλλαράκι της αλόης απλώνεται μετά το λούσιμο πάνω στα μαλλιά. Το αφήνετε να λειτουργήσει όπως μια μάσκα και μετά απλά χρειάζεται ένα ξέπλυμα.

TI «ΔΕΙΧΝΟΥΝ» ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ

Πες μου τι κάλτσες φοράς να σου πω πώς σε βλέπουν οι άλλοι! Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο «Journal of Consumer Research», οι άνδρες που επιλέγουν πιο τρελές και ξεχωριστές κάλτσες φαντάζουν πιο ευφυείς, πιο δημιουργικοί και πιο επιτυχημένοι.

«Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, οι αντισυμβατικές συμπεριφορές μπορεί να είναι πιο ευεργετικές σε κάποιον από το να προσπαθεί, απλά, να ταιριάξει με τα κοινώς παραδεκτά» γράφουν οι πανεπιστημιακοί ερευνητές. «Με άλλα λόγια, όταν αυτό φαίνεται ότι είναι συνειδητή επιλογή, κάποιος μπορεί να φαίνεται ότι έχει υψηλότερο στάτους και να προκαλεί την αίσθηση ικανού» καταλήγουν.

Το δοκιμασμένο τρικ για «θηλυκά» νύχια!

Αν τα νύχια σας δεν μακραίνουν εύκολα ή δεν σας βολεύει να είναι μακριά στην καθημερινότητά σας, αλλά θέλετε σε κάποια περίσταση να δείχνουν θηλυκά, υπάρχει ένα δοκιμασμένο κόλπο. Λέγεται nail contouring και επιτυγχάνεται με μια φαρδιά λωρίδα χρώματος στο κέντρο του βαμμένου λευκού ή nude νυχιού.

Η οφθαλμαπάτη είναι άμεση και πολύ στιλάτη, ενώ έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στις πασαρέλες. Συγκεκριμένα, την ιδέα αυτή παρουσίασε πρώτος ο nail artist Jin Soon Choi στο show της Vera Wang για την Ανοιξη / Καλοκαίρι 2017 (φωτό). Τα χρώματα βερνικιών που χρησιμοποίησε ήταν κυρίως σκούρα, όπως μαύρο και κάφε.

Keywords
Τυχαία Θέματα