«Μπαρούτι» η Μενεγάκη

SHOWBIZ«Μπαρούτι» η ΜενεγάκηΠέμπτη, Φεβρουάριος 23, 2017 - 17:22

«Πληρωμένη» απάντηση από την παρουσιάστρια σε σχόλιο για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40

«Αστραψε και βρόντηξε» η Ελένη Μενεγάκη! Δύο χρόνια μετά τις καυστικές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την απόφασή της να κάνει παιδί μετά τα 40, η παρουσιάστρια του έστειλε «πληρωμένη» απάντηση, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

«Ακουσα έναν που είπε “γιατί πάει και κάνει παιδί η Μενεγάκη”. Μία που το διάβασα, μία που

το ξέχασα, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας» είπε φανερά ενοχλημένη η πολύτεκνη μαμά.

Σκληρή επίθεση

Η επίθεση του Πατρινού δημιουργού στο πρόσωπο της παρουσιάστριας είχε υπάρξει πραγματικά σκληρή. «Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι 45, 46, 47, 48, δεν με ενδιαφέρει!
Αλλά δεν μπορεί όταν η Μενεγάκη θα είναι 65, το παιδί να είναι 17 χρονών, να προσπαθεί να καταλάβει η γιαγιά τι επιθυμίες έχει ένα παιδί που θα ήθελε να τις ακούσει από τη μαμά» είχε δηλώσει ο ίδιος στις κάμερες. «Πατώντας» σε αυτά τα σχόλια, η ωραία Ελένη πήρε το αίμα της πίσω.

«Σαράντα τέσσερα έμεινα έγκυος, 45 γέννησα. Δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα σκεφτεί ο καθένας για το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό που κάνω τι αντίδραση μπορεί να έχει από τους άλλους. Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το έχω σήμερα και το λατρεύω και το κοιτάζω και δεν το πιστεύω ακόμα; Το κοιτάζω και λέω “δικό μου”; Το έκανα; Μου βγάζω το καπέλο εμένα» είπε on air η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα