Οικογενειακοί μπελάδες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟικογενειακοί μπελάδες!Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 15:23

Σε νέες περιπέτειες βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος δεν μπορεί να... απαλλαγεί από τα καμώματα των συγγενών του, έστω κι αν αυτοί βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που ο ίδιος αναζητάει τη χαμένη αγωνιστική του ταυτότητα στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Βούλγαρος επιθετικός όχι μόνο βιώνει μια μέτρια χρονιά στον

ΠΑΟΚ, αλλά έχει να ασχοληθεί με τα τερτίπια τόσο του αδελφού του, Ασεν, όσο, τελευταία, με αυτά του... μπατζανάκη του, μια και, στη γειτονική χώρα, ό,τι «κινείται» και φέρει το όνομα «Μπερμπάτοφ» αποτελεί «μεγάλη είδηση»! Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα blitz.bg, ο Νικολάι Κουτσάροφ, σύζυγος της αδελφής του, Ελενα, όχι απλώς συμμετέσχε, αλλά πρωταγωνίστησε κιόλας σε έναν άγριο ποδοσφαιρικό καβγά με γροθιές, κλοτσιές και μπουκάλια να εκτοξεύονται! Ολα αυτά σε αγώνα σάλας, μιας κι ο ίδιος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου το ντέρμπι με τη Λέφσκι (4-2) σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια.

Ο Μπερμπάτοφ έχει συμβουλεύσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν τον Κουτσάροφ να προσέχει τη συμπεριφορά του, για να μην κηλιδώνει το όνομα και του ίδιου, αλλά μάλλον μιλάει στου... κουφού την πόρτα. Και δεν είναι είναι η μοναδική περίπτωση. Ο αδελφός του, Ασεν, εδώ και χρόνια είχε αναμιχθεί σε αρκετά σκάνδαλα, λόγω βίαιης συμπεριφοράς. Ο «Ντίμκο» προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον «επιβάλει» στον χώρο του ποδοσφαίρου, στέλνοντάς τον να γίνει προπονητής, ώστε να ξεχαστούν τα κακώς κείμενα. Τουλάχιστον (προς το παρόν), ο Ασεν βρήκε ομάδα στο Μπάνσκο για να κάνει ως προπονητής τα πρώτα του βήματα, και δεν έχει δώσει κάποια αρνητικά δείγματα γραφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα