Η Παπούλια με μαλλί αλά γκαρσόν

SHOWBIZΔείτε την!Η Παπούλια με μαλλί αλά γκαρσόνΤετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 14:35

Ετοιμη για το «Victor Victoria» η Εβελίνα Παπούλια (φωτό)! Η ηθοποιός, η οποία εδώ και χρόνια διατηρούσε μακρύ, πλούσιο μαλλί, εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη με κοντό κόκκινο, αλά γκαρσόν στιλ. Η απόφασή της γι' αυτή την αλλαγή έχει να κάνει, βέβαια,

με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θρυλικό μιούζικαλ του Μπλέικ Εντουαρντς, το οποίο σκηνοθετεί ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και θα ανεβεί σύντομα στο θέατρο Πάνθεον.

Η Εβελίνα, προφανώς, δεν θέλησε να φορέσει περούκα και προτίμησε να κόψει τη... χαίτη της σε μια ωραία αγορίστικη κουπ, όπως είχε κάνει άλλωστε και η Τζούλι Αντριους για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας (αν και η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ανέκαθεν φαν του κοντού μαλλιού).

Να πούμε, βέβαια, ότι η Παπούλια θα υποδυθεί την πάμπτωχη σοπράνο Βικτόρια Γκραντ, η οποία ψάχνει εναγωνίως δουλειά και όταν βλέπει ότι δεν υπάρχει τίποτα, εμφανίζεται σαν ομοφυλόφιλος άνδρας σε ένα καμπαρέ προκειμένου να εξασφαλίσει έναν ρόλο στο σόου. Από κει και πέρα θα κάνει τεράστια καριέρα στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως.. κόμης Βίκτορ Γκραζίσκι.

Εκτός από την Εβελίνα, πρωταγωνιστούν ακόμη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Δημήτρης Φραγκιόγλου (ως ιδιοκτήτης του καμπαρέ), ο οποίος και εκείνος απέρριψε την ιδέα της περούκας και έβαψε το μαλλί και το μούσι του ξανθά!

Τ. Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα