Η έκρηξη του Πατούλη για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα»

SHOWBIZΗ έκρηξη του Πατούλη για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα»Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 15:13

Εξω φρενών έγινε ο Γιώργος Πατούλης με το σκετς του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά, στο οποίο υποδύθηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, στο προχθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1.
Ο

κύριος Πατούλης με ανάρτησή του στο facebook προανήγγειλε ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη «για να μην μπορεί ο κάθε Κανάκης και ο κάθε Σερβετάς να ασχημονούν σε βάρος κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένων ανθρώπων, που ό,τι έχουν κερδίσει στη ζωή τους το έχουν κερδίσει με κόπο και προσπάθεια», τονίζοντας μάλιστα πως ενοχλεί κάποιους ως «αυτοδημιούργητος».

Στο κρεβάτι

Οι παρουσιαστές της «Αρβύλας», με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της οικογένειας Πατούλη στο υπέρλαμπρο σαλόνι του σπιτιού της, έκαναν ένα σκετς, στο οποίο οι δύο σύζυγοι κατέληγαν στο... κρεβάτι υπό τους μουσικούς ήχους μιας μπάντας. «Επιχειρήθηκε με χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και της οικογενείας μου, και για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω διαφορετικά. Ηταν χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη "η πρωτοβουλία" του παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων και beach bars) να αφιερώσει τόσο "δημιουργικό χρόνο" για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, "σατιρικής δράσης του" με θέματα της επικαιρότητας. Ομως, δεν θυμάμαι να έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, δηλαδή να έχει σχεδιάσει ολόκληρο σκετς, στο οποίο να συμμετέχει μάλιστα και η μπάντα ενός δήμου.

Το χειρότερο όλων, η σεναριακή του διαστροφή ήταν τέτοια που "έφτασε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μου", ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας και "κανιβαλισμού"» έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στην οργισμένη ανάρτησήη του και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει και δεν θα τους επιτρέψω, για να πλουτίσουν αυτοί σήμερα, εφευρίσκοντας και υλοποιώντας χυδαίες και διαστροφικές τους τηλεοπτικές συμπεριφορές, με αποκλειστικό σκοπό τους τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, να γίνει αύριο το δικό μου παιδί θύμα σχολικού εκφοβισμού». Κατέληξε δε: «Επιστρέφω τη λάσπη και τη χυδαιότητα στους εμπνευστές των χυδαίων και στοχευμένων "σκετς"».

Keywords
Τυχαία Θέματα