Οικογενειακό «βάρος»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟικογενειακό «βάρος»!Τρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 16:38

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Oasis» Λίαμ Γκάλαχερ είχε απαντήσει στις φήμες περί καβγάδων με τον αδελφό του, και επίσης μουσικό, Νόελ, πως «όταν έχεις αδελφό, πρέπει να παλέψεις και με εκείνον και για εκείνον».

Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, για την ώρα πρέπει να «παλέψει» με τις επίμονες ερωτήσεις του Τύπου, μετά την αποκάλυψη της (νέας) σύλληψης του αδελφού του, στην Αργεντινή. Ο Ματίας Μέσι φέρεται να αρνήθηκε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε εξέταση ρουτίνας από την αστυνομία στην πόλη Ροζάριο και κρατήθηκε για 16 ώρες,

αφού στο πίσω μέρος του οχήματος εντοπίστηκε ένα όπλο για το οποίο ο Αργεντινός δεν φέρει άδεια.

Σύμφωνα με την αναφορά των Αρχών και δημοσιεύματα στην πατρίδα του σταρ της Μπαρτσελόνα, ο αδελφός του ήρθε στα χέρια με τους αστυνομικούς και επιχείρησε να... πετάξει τα κλειδιά του τετράτροχού του στην αυλή του γειτονικού σπιτιού ενός φίλου του! Μάλιστα, ο Ματίας Μέσι βρέθηκε στο κρατητήριο με κόψιμο στο φρύδι, ενώ δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς στα γόνατα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ματίας βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς το 2008 είχε επίσης συλληφθεί όταν βρέθηκε στην κατοχή του αδήλωτο όπλο.

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακό,oikogeneiako