Δολοφονία για... CSI στον Ασπρόπυργο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔολοφονία για... CSI στον ΑσπρόπυργοΤρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 15:11

56χρονος βρέθηκε νεκρός χωρίς το αυτοκίνητο και την καραμπίνα του

Γρίφο για δυνατούς λύτες αποτελεί η μυστηριώδης δολοφονία (με πυροβολισμό πισώπλατα!) ενός 56χρονου φιλήσυχου οικογενειάρχη, που αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην περιοχή Νταμάρια του Ασπροπύργου και έχει τα συστατικά ενός πραγματικού θρίλερ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ο 56χρονος, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για το παραμικρό και δεν

είχε δώσει αφορμή για σχόλια, βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή του Ασπροπύργου όπου είχε πάει για να κόψει ξύλα και για κυνήγι. Εφερε τραύματα στην πλάτη από κυνηγετικό όπλο, που δεν αποκλείεται να ήταν και το δικό του, καθώς δεν βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, ενώ οι δράστες (ή ο δράστης) άρπαξαν και το αγροτικό φορτηγάκι του. Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 12.00 της Κυριακής, όταν ο 56χρονος είπε στη σύζυγο και στα δυο παιδιά του ότι θα πάει να κόψει ξύλα. Μαζί με το αλυσοπρίονο που θα χρησιμοποιούσε, πήρε και την καραμπίνα του, για το ενδεχόμενο που θα έβρισκε κάποιο θήραμα, και έφυγε από το σπίτι του, οδηγώντας το αγροτικό του.

Το απόγευμα, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί, καθώς είχαν περάσει αρκετές ώρες από την ώρα που θα έπρεπε να είχε επιστρέψει, ενώ δεν απαντούσε και στις κλήσεις στο κινητό του. Ετσι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά περιπολικά της ΟΠΚΕ, της Αμεσης Δράσης και του τοπικού αστυνομικού τμήματος άρχισαν να αναζητούν τον άνδρα στην περιοχή όπου είχε δηλώσει ότι θα πάει.

Πεσμένος μπρούμυτα

Το πτώμα του άτυχου οικογενειάρχη βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, με τραύμα στην πλάτη από κυνηγετικό όπλο. Μάλιστα, δίπλα του είχε το κινητό του τηλέφωνο και το αλυσοπρίονο, αλλά έλειπαν το αγροτικό του αυτοκίνητο και η καραμπίνα του.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος προσδιορίζεται μεταξύ 14.00 και 15.00 της Κυριακής. Από τις καταθέσεις που έδωσαν η σύζυγος και τα παιδιά του θύματος, κατά πληροφορίες δεν προκύπτει ότι ο 56χρονος σκόπευε να συναντηθεί με κάποιον ή κάποιους, αλλά ούτε να είχε διαφορές ή περίεργες δοσοληψίες. Ετσι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας, ανάμεσά τους και αυτό της ληστείας, δεδομένου ότι ο δράστης ή οι δράστες διέφυγαν από την περιοχή με το αυτοκίνητό του.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, CSI, Ασπρόπυργο,dolofonia, CSI, aspropyrgo