Υπόκλιση για τον Ρομπέρτο

ΑΘΛΗΤΙΚΑΥπόκλιση για τον ΡομπέρτοΤρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 16:14

Φίλοι και «εχθροί» υποκλίνονται στον Ρομπέρτο. Τον «φύλακα άγγελο» του Ολυμπιακού, που απέδειξε στο προχθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ότι, εκτός από εξαιρετικός τερματοφύλακας, διαθέτει και (ποδοσφαιρικό) ήθος.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

«Μερικές φορές η νίκη δεν είναι το πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι... Ηταν μία πολύ καλή νίκη, αλλά το καλύτερο ήταν ότι

επρόκειτο για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Σεβασμός» ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, τη στιγμή που κατέθετε στεφάνι μπροστά από τη Θύρα 4 στη μνήμη των φίλων του «Δικεφάλου» που έχασαν τη ζωή τους πριν από 16 χρόνια στα Τέμπη, που ανάρτησε στο Instagram. Οπως ήταν λογικό, τόσο οι υποστηρικτές των «ερυθρολεύκων», όσο και των «ασπρόμαυρων», τον συνεχάρησαν με σχόλια, ενώ κάποιοι άλλοι επεσήμαναν πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα. Πολλοί πιστεύουν ότι δύσκολα θα μείνει στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η χρηματιστηριακή του αξία έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο από τη στιγμή που έχει πιάσει λιμάνι. Συγκεκριμένα, πριν από μία διετία κόστιζε, σύμφωνα με το Transfermarkt.de, 4.000.000 ευρώ, ενώ σήμερα η αξία του υπολογίζεται στα 8.000.000 ευρώ, και θα ανέβει κι άλλο (αν συνεχίσει έτσι) μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ίδιος, μέσω συνέντευξής του στο Sport24 Radio 103,3, αναφέρθηκε στο μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως «θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον πρόεδρο και τη διοίκηση, που μου έχουν φερθεί τόσο καλά. Ξέρουν ότι είμαι καλά εδώ και θα μείνω όσο με θέλουν. Θα φύγω μόνο όταν έχει μία πρόταση πολύ πολύ μοναδική και θα φύγω μόνο αν αυτή η πρόταση συμφέρει τον Ολυμπιακό και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό» είπε, και πρόσθεσε για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δύσκολο παιχνίδι, με καταστάσεις δύσκολες, αλλά εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας και πήραμε τη νίκη. Νιώσαμε ανώτεροι από την αρχή του ματς, οπότε δεν αισθάνθηκα κάποιο φόβο». Οσο για το ποιο είναι το κίνητρο να δίνει κάποιος ποδοσφαιριστής το 100% όταν αγωνίζεται σε μια ομάδα που παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, υποστήριξε ότι «έχω πει πως είμαστε προνομιούχοι οι παίκτες που φοράμε τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού. Το καλύτερο κίνητρο για όλους εμάς». Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος γκολκίπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά έως τις 30 Ιουνίου 2018.


Αφιέρωμα στον Εστέμπαν Καμπιάσο έκανε, με αφορμή το παιχνίδι Αρσεναλ-Ολυμπιακός που έγινε στο Λονδίνο, το βρετανικό δίκτυο BT Sport. Για τον Αργεντινό σούπερ σταρ μίλησε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, αποθεώνοντάς τον.

Στο μεταξύ, το ντέρμπι της 7ης Αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», το οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κερδίσει για να πιάσει το επίτευγμα των «7 στα 7», που καταγράφηκε τις σεζόν 1999-2000 (Ντούσαν Μπάγεβιτς) και 2012-2013 (Λεονάρντο Ζαρντίμ), ορίστηκε για το επόμενο Σάββατο (17/10, 20.30).

Το clasico Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 11η Αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου (19.30) στη Λεωφόρο.

Keywords
Αναζητήσεις
κιτς ρομπερτο
Τυχαία Θέματα