Σώθηκαν από θαύμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣώθηκαν από θαύμαΤρίτη, Οκτώβριος 6, 2015 - 16:17

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε η σωματική ακεραιότητα εκατοντάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν αρχίσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό!

Κατά την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο υπήρξαν καταγγελίες ότι έκλεισαν οι πόρτες της Θύρας 4 για κάποιο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να προκληθεί συνωστισμός. Ο λόγος ήταν ότι περίπου 4.000-5.000 οπαδοί προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο! «Οι φύλακες έκλεισαν τις

πόρτες για αυτοπροστασία, γιατί οι οπαδοί που δεν είχαν εισιτήριο προσπάθησαν να κάνουν “ντου” για να μπουν στο γήπεδο. Κάποιοι από τους φύλακες προπηλακίστηκαν και κάποιοι ήρθαν σε εμένα και παραπονέθηκαν ότι χτυπήθηκαν» εξήγησε χθες ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, υπογραμμίζοντας ότι: «Τα έξι πορτάκια έγιναν τέσσερα. Σε ένα γήπεδο που δεν έχει περιβάλλοντα χώρο για προέλεγχο είναι δύσκολη η κατάσταση. Επεσαν πάνω όλοι όσοι δεν είχαν εισιτήριο, και ήταν παρά πολύς ο κόσμος αυτός».

Ο υπεύθυνος της ΠΑΕ για την επικοινωνία με τους οργανωμένους οπαδούς, Σπύρος Μηλιωρίδης, παραδέχτηκε ότι η Τούμπα είναι... προβληματική: «Το πρόβλημα είναι μόνιμο, πρέπει να λυθεί». Την ίδια ώρα, η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει τη Δευτέρα (12/10) να αποτρέψει την τιμωρία της έδρας για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Χθες ήρθε το (βαρύ) κατηγορητήριο από την UEFA. Στον «Δικέφαλο» εκτιμούν ότι η τιμωρία μπορεί να φτάσει μέχρι «κεκλεισμένων των θυρών».

Το τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε χθες τον ΠΑΟΚ για τη μήνυση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δ.Σ. των «ασπρόμαυρων» με αφορμή την ανακοίνωση του Μαρτίου 2014 μετά το παιχνίδι Αρης-ΠΑΟΚ, στην οποία γινόταν λόγος για τη διαιτησία του Κομίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα