Οι φήμες για τον γάμο τους

SHOWBIZΟι φήμες για τον γάμο τουςΤετάρτη, Αύγουστος 12, 2015 - 18:06

Παντρεύτηκε ή όχι η Ελενα Παπαρίζου; Γιατί αποκάλεσε «σύζυγό της» τον Ανδρέα Καψάλη στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram;

Ψάχνει ο κόσμος και ο ντουνιάς να βρει αν η Miss Number One φόρεσε βέρα στο δεξί και ουδείς γνωρίζει με σιγουριά αν οι πληροφορίες που έρχονται ισχύουν.

Σύμφωνα πάντως με φήμες,

η Ελενα κι ο Ανδρέας, που ως τώρα ζούσαν σαν παντρεμένοι, όπως είχε πει έναν χρόνο νωρίτερα η τραγουδίστρια, έκαναν το μεγάλο βήμα και παντρεύτηκαν στις αρχές του καλοκαιριού σε μια σεμνή τελετή.

Μάλιστα έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν γκρίνιες από φίλους της καλλιτέχνιδας.

Η σιωπή

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τίποτα, αλλά ούτε απαντήσεις έδωσε στις ευχές των followers της στο Instagram, με αποτέλεσμα το... τοπίο να θολώνει ακόμη περισσότερο. Αλλωστε έχει αποφασίσει πλέον να μη μοιράζεται τα πάντα που αφορούν την προσωπική της ζωή όπως έκανε στο παρελθόν. Τι να πούμε; Ας ευχηθούμε εμείς «βίον ανθόσπαρτο» καλού κακού, γιατί με την Υδροχόο Ελενα ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει!

Keywords
Τυχαία Θέματα