Ο Τσάρλι Σιν δέχεται βροχή προτάσεων για να τα γράψει όλα

ΚΟΣΜΟΣΟ Τσάρλι Σιν δέχεται βροχή προτάσεων για να τα γράψει όλαΣάββατο, Νοέμβριος 21, 2015 - 14:30

Τρόπο να ισοφαρίσει τη μεγάλη απώλεια χρημάτων από τους εκβιασμούς που αντιμετώπισε όσο καιρό έκρυβε ότι ήταν φορέας του HIV φαίνεται ότι προσφέρουν απλόχερα στον Τσάρλι Σιν (φωτό) οι εκδοτικοί οίκοι.

Ο άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης, σύμφωνα με πληροφορίες του «US Weekly», έχει δεχτεί, μέσω προτάσεων στον μάνατζέρ του Μαρκ Μπεργκ, καταιγισμό προτάσεων για τη συγγραφή

απομνημονευμάτων. Μάλιστα, ο άλλοτε πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a half men» σκέφτεται να το κάνει για να μην αφήσει σκοτεινά σημεία στην υπόθεση.

«Πρέπει να βάλω ένα τέλος στο μπαράζ των μισών αληθειών και των πολύ βλαβερών και διαφορετικών εκδοχών που ακούγονται για μένα και απειλούν την υγεία τόσων άλλων ανθρώπων» είχε πει ο Τσάρλι Σιν, όταν είχε δώσει τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Today» την περασμένη Τρίτη.

Δείχνει ανακουφισμένος

Ο ηθοποιός δείχνει πια ανακουφισμένος, ενώ στο πλευρό του στέκονται με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και οι άνθρωποί του. Ο πατέρας του, Μάρτιν Σιν, εμφανώς συγκινημένος σε τηλεοπτική εμφάνισή του δήλωσε υπερήφανος για την απόφαση του γιου του να αποκαλύψει τη διάγνωση που έκρυβε εδώ και τέσσερα χρόνια.

«Οταν τον είδα μόνο να αποκαλύπτει το πιο βαθύ, σκοτεινό μυστικό του, δεν μπορούσα να πιστέψω το επίπεδο του θάρρους του οποίου γινόμουν μάρτυρας. Αυτός ήταν ο γιος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Σιν, ο οποίος φέρεται ότι έχει δηλώσει πως τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του τον ενθάρρυναν εδώ και μήνες να το κάνει. Τη στήριξή του δήλωσε και ο Μάτζικ Τζόνσον, ο πρώην παίκτης των Lakers, που το 1991 είχε επίσης ανακοινώσει ότι είναι φορέας του HIV.

Keywords
Τυχαία Θέματα