Το «ψέμα» της Κιμ Καρντάσιαν! Οι πλαστικές της επεμβάσεις μέσα από φωτογραφίες

Κερδίζει εκατομμύρια σε κάθε της εμφάνιση, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή fashion icons και έχει καταφέρει να απενοχοποιήσει τις γυναικείες καμπύλες, έχοντας αποδεχθεί την πληθωρική της σιλουέτα. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν η οποία μπορεί μεν να έχει κερδίζει εκατομμύρια

θαυμαστές χάρη στα… προσόντα της, πλήρωσε δε αδρά για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη εικόνα.

Τι κι αν σήμα κατατεθέν της είναι τα εξωπραγματικά της οπίσθια; Όταν την πρωτογνωρίσαμε το μέγεθός τους δεν ήταν ούτε το μισό (!) και παρά την προσπάθειά της να μας πείσει πως οι καμπύλες της είναι ολοφύσικες και πολλές φορές την κάνουν να νιώθει άβολα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Φωτογραφίες από την εποχή που η Κιμ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια απλή βοηθός της Πάρις Χίλτον, προδίδουν τις φορές που η διασημότερη εκ των Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό της, με τα ντοκουμέντα να είναι αδιάψευστα.

Τι άλλο όμως έχει πειράξει η περσόνα επάνω της; Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το στήθος της ήταν κατά πολλά νούμερα μικρότερο, η μύτη της σαφώς λιγότερο ευθεία και μικρή, ενώ το botox μοιάζει να έχει συμβάλλει κι αυτό στη σημερινή της εικόνα. Νομίζεται πως το «ψέμα» σταματά εδώ; Αν ναι, κάνετε λάθος καθώς οι γιατροί της οικογενείας Καρντάσιαν έβαλαν το χεράκι τους και στα ζυγωματικά της τα οποία τόνισαν εμφανώς, ενώ ούτε τα χείλη της ξέφυγαν από το ενέσιμο υαλουρονικό.

Απολαύστε τη συλλογή που ετοιμάσαμε για εσάς και πάρτε το απόφαση… Για να γίνεις μια Καρντάσιαν δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο. Και πολλές χιλιάδες δολάρια…

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Το «ψέμα» της Κιμ Καρντάσιαν! Οι πλαστικές της επεμβάσεις μέσα από φωτογραφίες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα