Ο Χρήστος Νέζος αποκαλύπτει στο Jenny Jenny το παρασκήνιο της πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης Μενεγάκη – Κορομηλά!

«Η τηλεόραση είναι γένους θηλυκού. Υπάρχουν βέβαια και άντρες που στην ίντριγκα είναι πρώτοι», δήλωσε ο Χρήστος Νέζος στην εκπομπή Jenny Jenny το μεσημέρι του Σαββάτου και η συζήτηση δε θα μπορούσε παρά να εξελιχθεί σε… άκρως ενδιαφέρουσα.

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ζήτησε από τον ταλαντούχο Χρήστο να συζητήσουν για την ίντριγκα που ο ίδιος είχε δημιουργήσει στην εκπομπή «Μπράβο» με Κορομηλά και Μενεγάκη,

όταν σε live σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη έσπρωξε την Ελένη στο πλάνο και οι δυο ξανθιές ανίπαλοι βρέθηκαν πρώτη φορά μαζί on air.

Ο Χρήστος Νέζος περιέγραψε το σκηνικό και τα γέλια δεν έλειψαν:

Ήμασταν στο Μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη, κάνω link Σάββατο στο Mega με 3 – 4 εκατομμύρια τηλεθεατές να βλέπουν το «Μπράβο». Ζωντανή σύνδεση λοιπόν, εγώ στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένους τον Σάκη Ρουβά και την Καίτη Γαρμπή Απέναντι μου καθόταν ο Ψινάκης και φώναζε δυνατά στο Σάκη «δόντια», για να χαμογελάσει και να φανούν τα δόντια του.

Από πίσω εκεί ήταν και η Ελένη Μενεγάκη και τότε κάνω το φοβερό: την ώρα που ήμουν στο πλάνο και μιλούσα με τη Ρούλα, βγαίνω ξαφνικά, βουτάω τη Μενεγάκη και την τραβάω μέσα…».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ο Χρήστος Νέζος αποκαλύπτει στο Jenny Jenny το παρασκήνιο της πρώτης τηλεοπτικής συνάντησης Μενεγάκη – Κορομηλά! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα