Ο ΠΑΟ βρήκε τη «χρυσή τομή» με τον Ταυλαρίδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ ΠΑΟ βρήκε τη «χρυσή τομή» με τον ΤαυλαρίδηΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 20:48

Συμφωνία για την καταβολή των χρημάτων, ώστε να αποφευχθεί η αφαίρεση βαθμών

Ενα αγκάθι λιγότερο! Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά του Στάθη Ταυλαρίδη και έτσι αποφεύγει τους -3 βαθμούς. Επειτα από

ραντεβού που είχαν χθες το μεσημέρι οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» με τον δικηγόρο του παίκτη, επήλθε οριστική συμφωνία για την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται από την Εφορία στον Ελληνα αμυντικό. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για ένα ποσό της τάξεως των 80.000 ευρώ, καθώς να θυμίσουμε ότι ο Ταυλαρίδης αξίωνε το ποσό των 97.000 ευρώ. Σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του, ο Ταυλαρίδης μείωσε λίγο τις απαιτήσεις του, βλέποντας και την κατάσταση που επικρατεί, και τελικά επήλθε η συμφωνία. Ετσι το θέμα έκλεισε και ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με τιμωρία και αφαίρεση βαθμών.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και με την πλευρά των Σεμπάστιαν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν. Οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμβιβασμό και έτσι αναμένεται να δοθεί σήμερα νέα αναβολή, κατόπιν συμφωνίας. Για να συμβεί αυτό, από την πλευρά του «Τριφυλλιού» αναμένεται να δοθεί ένα ποσό στον καθέναν από τους παίκτες έναντι, προκειμένου να συναινέσουν. Ετσι, από τον Παναθηναϊκό θα κερδίσουν χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να βρουν μία οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.

Αντίθετα, θα εξεταστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας σήμερα η προσφυγή του Γενς Βέμερ για ένα ποσό σχεδόν 500.000 ευρώ που αφορά τα χρήματα του συμβολαίου του, με τον ίδιο να ζητάει επιβολή ποινών στον Παναθηναϊκό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα